Economia

Barcelona Comerç rebutja “totalment” el “col·lapse” de l’espai públic causat per taxis i VTC

L’entitat demana “diàleg” per solucionar el conflicte i lamenta la imatge “negativa” que dóna a la ciutat

Barcelona Comerç, entitat que agrupa setze associacions de comerciants i restauradors d’arreu de Catalunya, ha rebutjat “totalment” el “col·lapse” de l’espai públic que causen des de divendres passat els taxistes a la capital catalana.

L’agrupació lamenta també que els conductors de vehicles VTC, objecte de les crítiques del sector del taxi, hagin començat a ocupar altres punts de Barcelona, per posicionar-se com l’altra part del conflicte amb el qual ha de lidiar l’Administració.

L’entitat reclama que s’aturin les mobilitzacions i urgeix la Generalitat a obrir la via del “diàleg”. A més, lamenta la imatge “negativa” que la situació dóna a la ciutat.

Salva Vendrell, president de Barcelona Comerç, ha subratllat les dificultats amb què conviu diàriament el sector que representa, com ara la venda ambulant il·legal, la competència deslleial o les plataformes digitals gestionades per empreses que paguen impostos en altres indrets. Però ha afegit que, tot i això, “en cap cas” s’ha optat per accions que “alterin” el funcionament habitua de la ciutat “com una via per reivindicar solucions”. Per això ha demanat “la mateixa responsabilitat” a taxistes i empreses de VTC.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia