Economia

Economia

L’asseguradora de mòbils Sfam crearà 350 llocs de treball

L’empresa francesa Sfam, especialitzada en assegurances per a mòbils i altres dispositius tecnològics, obrirà a Barcelona la seva primera gran seu per al mercat internacional, i suposarà la contractació de 350 persones de forma indefinida, segons va informar ahir la companyia i recull l’agència Efe.

La companyia ocuparà, a final del 2019, quatre plantes de la Torre Mapfre i invertirà entre 1 i 2 milions d’euros per condicionar-les. A més, en un termini de dos anys, l’empresa també preveu l’obertura d’un centre d’atenció telefònica a Madrid que donarà feina a una cinquantena de persones més. Segons va informar ahir la companyia Sfam, les 400 persones que s’incorporin a la firma tindran contracte indefinit.

Amb la seva arribada a l’Estat espanyol, on ja oferia els seus serveis a través de FNAC i altres distribuïdors, Sfam preveu ampliar la seva cartera de clients a 600.000 i créixer un 300%, fins a arribar a un volum de negoci de fins a 60 milions durant l’exercici del 2019.

“La companyia aposta per Espanya i per Barcelona per al desenvolupament i creixement del seu negoci. Creiem que és un mercat estratègic en el sector tecnològic, i punt de trobada per a la innovació i l’excel·lència professional”, assegurava Sadri Fegaier, fundador i conseller delegat de Sfam. La de Barcelona serà la primera gran seu internacional de l’empresa fora del territori francès, on hi ha la seu europea, concretament a la localitat de Rumans d’Isèra. De les 1.600 persones que conformen actualment la plantilla de Sfam, un 61% són dones.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia