Economia

GM Foods ha obert 69 supermercats a l’Estat espanyol

Són establiments franquiciats de les seves cadenes Suma, Pròxim i SPAR

Han creat 260 llocs de treball

GM FOOD, companyia líder en la distribució alimentària a l’Estat espanyol, ha obert, els set primers mesos de l’any, 69 supermercats franquiciats de les cadenes Suma, Pròxim i SPAR al llarg de tot el territori espanyol. Aquesta expansió reafirma l’estratègia de creixement que l’empresa està duent a terme els últims anys per a la seva àrea de comerç detallista. Les obertures fetes suposen la creació de 260 llocs de treball i un augment de 13.523 m² de superfície de sala de vendes a l’Estat.

La companyia ha obert a Catalunya 21 supermercats franquiciats: 3 Suma (a Barcelona), 14 Pròxim (10 a Barcelona, i 2 a Tarragona i Girona) i 4 SPAR (2 a Barcelona i 2 a Girona), que han generat 81 nous llocs de treball i un augment de la superfície de sala de vendes de 4.305 m².

De les 69 obertures fetes, 30 corresponen a la cadena Suma (3 a Catalunya, 6 a Andalusia, 4 a Andorra, 7 a les Balears, 1 a la Rioja, 4 al País Valencià, 2 a Castella-la Manxa i Madrid i 1 a Navarra), 35 centres són senyalitzats com a Pròxim (14 a Catalunya, 3 a Andalusia, les Balears, les Canàries i Madrid, 2 a Castella i Lleó i el País Valencià i 1 a Euskadi, Astúries, Cantàbria, Castella-la Manxa i Navarra) i els 4 establiments restants són SPAR, que GM FOOD gestiona a Barcelona (2) i Girona (2).

LA XIFRA

21
supermercats
s’han obert a Catalunya els primers set mesos del 2019, que han donat feina a 81 persones.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia