Economia

El canvi climàtic i el ‘Brexit’, principals eixos del congrés de càmpings

Es farà el 25 de setembre a l’Auditori Palau de Congressos de Girona i hi participaran un 17% més d’empreses

El canvi climàtic i el Brexit són dos dels principals eixos del segon Girocamping Pro, el congrés professional del turisme i el càmping, que se celebrarà el 25 de setembre a l’Auditori Palau de Congressos de Girona. El congrés, organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona (ACG), està adreçat als professionals del món del càmping i del turisme en general. Hi participaran 27 empreses, un 17% més que en l’edició anterior, hi haurà un espai gastronòmic i es duran a terme activitats de networking.

El programa l’encapçala la ponència És el canvi climàtic una amenaça per al sector turístic?, que anirà a càrrec del cap de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic, Salvador Samitier. L’associació considera que el món del càmping i el sector turístic han d’estar preparats per afrontar els canvis que suposaran un augment de les temperatures i la inestabilitat climàtica en una destinació de sol i platja com és la Costa Brava.

Una altra de les ponències destacades se centrarà en les conseqüències del Brexit per al sector turístic. La ponència anirà a càrrec del director de l’Agència Catalana de Turisme, David Font, que parlarà, entre altres coses, de l’aposta de l’administració pública davant aquesta qüestió.

A més, es parlarà de les tendències turístiques d’una destinació també de primer nivell com és Croàcia, i de la xarxa de vies verdes de les comarques gironines i els avantatges que suposarà per al sector turístic gironí. El programa del congrés també inclou la presentació del primer Llibre Blanc del Càmping a Catalunya, que ha de dibuixar l’actualitat i cap on vol evolucionar i ha d’evolucionar el sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia