Economia

Creix fins a l’octubre un 1,3% el trànsit de mercaderies al port

Les importacions de contenidors plens també han crescut un 1,9% interanual

El trànsit de mercaderies del port de Barcelona ha arribat als 57,6 milions de tones entre els mesos de gener i d’octubre, una xifra que suposa un creixement d’un 1,3% respecte al mateix període del l’any passat. Segons va informar ahir l’enclavament, els productes líquids a dojo són les mercaderies que han experimentat un major creixement percentual, en augmentar un 8,8% i acostar-se als 13,9 milions de tones.

El trànsit de contenidors va arribar als 2,8 milions de TEU (en què un TEU equival a un contenidor de 20 peus), una xifra similar a la de l’any passat. Les importacions de contenidors plens també han augmentat un 1,9%, mentre que les exportacions han baixat un 3,4% i els contenidors plens en trànsit també han caigut un 5,1%. Per països, la Xina, els Estats Units, Turquia, Algèria i la Unió dels Emirats Àrabs són els principals origen i destinació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia