Economia

Una vuitantena d’assistents a la XVII Jornada Concursal, a Girona

El Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi de l’Advocacia de Girona i el Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya van organitzar ahir la XVII Jornada Concursal. Una vuitantena de persones van assistir a l’acte, a la seu del Col·legi de l’Advocacia de Girona. Les ponències que es van fer permetien als assistents mantenir-se a les llistes d’administradors concursals, si complien els altres requisits de l’actual llei concursal.

En concret, les sis ponències van tractar les tècniques de gestió d’empresa en crisis, l’eficiència econòmica del concurs, la derivació de la responsabilitat tributària i classificació dels crèdits, aspectes controvertits en la reintegració concursal, nou text refós de la llei concursal i anàlisis de qüestions pràctiques. Entre els ponents hi havia jutges mercantils, economistes i advocats.

A la inauguració de la jornada hi van assistir Angèlica Ribas, delegada a Girona del Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya; Montserrat Capellas, vicepresidenta de la seu de Girona del Col·legi d’Economistes de Catalunya, i Francesc Rebled, secretari de la junta de govern del Col·legi de l’Advocacia de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia