Economia

La Cambra consulta als socis si el suport a la investidura s’ha de condicionar a la inversió en infraestructures

L’entitat presidida per Joan Canadell preveu introduir una quota voluntària per les empreses, de fins a 3.600 euros anuals

La Cambra de Comerç de Barcelona ha impulsat una nova consulta als socis en què els pregunta si cal condicionar el suport al govern espanyol a la inversió en infraestructures a Catalunya. Així ho ha informat aquest dijous el president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell.

La consulta parteix de l’informe sobre el dèficit d’inversió en infraestructures elaborat per la mateixa Cambra de Comerç de Barcelona, segons el qual Catalunya necessitaria una inversió de prop de 45.000 milions d’euros fins al 2030 per pal·liar el dèficit en infraestructures.

D’altra banda, aquesta tarda, el ple de la Cambra votarà el projecte de pressupostos de l’entitat, que contempla un increment del 15% dels ingressos, un 16,5% de les despeses i la creació de trenta llocs de treball, sobre un total de 135. A més, es preveu introduir una quota voluntària per les empreses que vulguin aportar capital, des de 60 euros anuals els autònoms a 3.600 per part de les grans empreses.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia