Economia

Eurofirms va facturar 437 milions d’euros el 2019

L’empresa va obrir l’any passat mercat a Xile, on ara ja té dues oficines

El grup Eurofirms ha tancat l’exercici de l’any 2019 amb un volum de facturació de més de 437 milions d’euros a l’Estat espanyol, Portugal, els Països Baixos i Xile, el que ha significat un creixement de més del 13% respecte a l’any anterior.

Per a Eurofirms, el 2019 representa un any de “gran expansió i creixement per la companyia”, la quarta del sector a l’Estat espanyol i reconeguda per The Financial Times per tercer any consecutiu com una de les 1.000 empreses amb més creixement d’Europa.

El servei principal d’Eurofirms, que té la seva seu al municipi de Cassà de la Selva, és la captació, la selecció, la formació i la posada a disposició de treballadors temporals a empreses de tots els sectors, una activitat que ha superat les 220.000 contractacions durant l’exercici passat.

La cartera de serveis de la companyia es complementa amb altres línies de negoci, com la selecció de personal de perfils executius i de comandaments intermedis per mitjà de Claire Joster, l’externalització de serveis sota la seva marca Inneria, la formació i desenvolupament professional a través de Talent Savior, el marketplace d’ocupació a través de la plataforma mòbil de cerca de feina CornerJob i la normalització de persones amb discapacitat, aquesta realitzada per la Fundació Eurofirms.

Expansió

L’any 2019 també ha estat un any d’expansió per a la companyia, que ha ampliat la seva presència internacional obrint mercat a Xile, on l’empresa té dues oficines on ofereix diversos serveis de gestió de persones.

L’aparició d’Eurofirms a Xile arriba dos anys després que la companyia va obrir mercat el 2017 als Països Baixos, on té una oficina a Eindhoven, i sis anys més tard de la seva arribada a Portugal, on és present des del 2013. El 2019 el Grup Eurofirms ha assolit les 133 delegacions, 110 a l’Estat espanyol, 20 a Portugal, dues a Xile i una als Països Baixos.

El procés d’expansió del grup Eurofirms té la voluntat de continuar oferint un servei de proximitat d’alta qualitat. L’activitat més gran i la posada en funcionament de noves delegacions han anat acompanyades d’un augment de l’equip, que actualment supera el miler de professionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona