Economia

Nomenen Norbert Bes nou director del Patronat de Turisme de Girona

Funcionari de l’administració local i actual secretari de l’Ajuntament de Banyoles, cobreix la plaça que va deixar vacant Ramon Ramos la tardor del 2018

El consell d’administració del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, òrgan de govern de l’entitat de promoció turística de la Diputació de Girona, va aprovar dijous a la tarda nomenar Norbert Bes i Ginesta nou director general del Patronat. Bes, funcionari de l’administració local i actual secretari de l’Ajuntament de Banyoles –el mateix municipi del qual és alcalde el president de la Diputació, Miquel Noguer–, cobreix així la plaça que va deixar vacant Ramon Ramos el setembre del 2018 després de set anys en el càrrec. Ramos va passar a ser cap de gabinet de Pere Vila, el nou delegat del govern de la Generalitat a Girona, i amb la seva marxa, el càrrec de director al Patronat ha estat vacant durant gairebé un any i mig.

Segons va anunciar ahir el Patronat en un comunicat, el nomenament s’ha basat en l’informe favorable del grup d’experts assessors del concurs per proveir el lloc de treball. L’informe és del 29 de gener i s’hi detallaven els candidats aptes i idonis per assolir el perfil professional demanat un cop fetes les entrevistes. Prèviament, la plaça havia quedat deserta en primera convocatòria del concurs públic.

Bes, nascut a Girona el 1968, és llicenciat en dret per la Universitat Autònoma de Barcelona i en ciències polítiques i de l’administració, i humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. Disposa de dos postgraus en administració local i en contractació pública, i d’un màster universitari sobre la Mediterrània antiga, a més de diversos cursos de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, de la Federació de Municipis de Catalunya i d’altres ens relacionats amb el dret administratiu local. Pel que fa a l’àmbit professional, ha desenvolupat la seva trajectòria en l’àmbit del servei públic, i ha treballat per a diversos ajuntaments –com ara els de Girona, la Roca del Vallès, Caldes de Malavella o Llagostera–, a la Diputació de Girona i a la Delegació del Govern de la Generalitat davant de la Unió Europea. Pel que fa al coneixement d’idiomes, Norbert Bes acredita un domini del català, el castellà, el francès, l’anglès, l’alemany, l’italià i el rus.

LA XIFRA

15
mesos
haurà estat el Patronat de Turisme sense director general, després que plegués l’anterior.

LA DATA

13.2.2020
Dia
en què es va decidir nomenar Norbert Bes nou director del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia