Economia

L’Hospitalet aprova l’ampliació de la Fira

Els comuns, els únics que voten contra l’aprovació provisional

La Generalitat haurà d’aprovar ara la construcció d’un pavelló de 60.000 m² a la Granvia

El ple de l’Hospitalet ha aprovat de manera provisional la modificació del pla general metropolità que ha de permetre l’ampliació de la Fira de Barcelona al recinte de la Granvia. Es tracta de l’últim tràmit municipal que ha de permetre la construcció d’un pavelló i una edificació per a usos firals. Ara haurà de ser la direcció general d’Ordenació del Territori i Urbanisme del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat qui en faci l’aprovació definitiva. L’aprovació provisional, en el ple de dimarts passat, va tenir els únics vots en contra de L’Hospitalet En Comú Podem, que critica que es tracta d’un model de desenvolupament econòmic sustentat en el sector turístic i hoteler, que al seu parer precaritza el treball.

El creixement es durà a terme en uns terrenys de 40.000 m² entre l’avinguda de Joan Carles I i els carrers de les Ciències, Salvador Espriu i José Agustín Goytisolo. S’hi construirà un nou pavelló de dues plantes amb 60.000 m² de sostre i una edificació per a oficines i serveis, destinats a usos firals, que enllaçarà amb el pavelló 1 i el hall Europa mitjançant un pas elevat. El recinte de la Granvia arribarà amb la ampliació prevista a una superfície expositiva de 300.000 m².



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia