Economia

La nova imatge dels iogurts La Fageda

La cooperativa de Santa Pau l'ha renovat després de vint anys

El 2015 va incrementar les vendes un 2%

Els iogurts de granja i les postres de la cooperativa La Fageda, de Santa Pau, tenen un nou embalatge, vint anys després dels primers envasos d'aquests populars làctics. Creat per Encerta l'Estratègia i Gelis Dissenyadors, la nova imatge conserva el cartró reciclat i la imitació de l'estampat de les tovalles tradicionals amb quadres blancs i blaus, però amb una proposta més moderna, amb una disposició diferent dels altres elements que hi intervenen i amb una informació sobre els ingredients i valors nutricionals molt clara sobre els valors que La Fageda vol transmetre.

En concret, les principals novetats són la substitució dels dibuixos per fotos reals del producte i l'increment de la superfície de la taca blanca on consten segells de territori com 100% Olot i Garrotxa, Santa Pau o bé els d'informació nutricional, com els productes aptes per a celíacs. “La nova imatge és més nítida, més clara, més moderna, i pensem que identifica molt bé tant els productes com la marca”, afirma la directora comercial de La Fageda, Sílvia Domènech.

El disseny d'aquest nou embalatge es manté obert, ja que la cooperativa hi anirà introduint informació sobre nous productes i sobre propostes del territori. Cal tenir en compte que La Fageda no fa publicitat i, per això, és fonamental l'embalatge en la seva estratègia comunicativa. Els seus productes els serveix a granel a través d'Horeca, la seva branca dedicada a la venda a l'hostaleria, la restauració, el càtering, els hospitals i altres col·lectivitats.

La cooperativa La Fageda, creada a Olot l'any 1982, dóna feina a 310 persones, la majoria de les quals tenen discapacitat psíquica o malaltia mental. Les vendes de làctics durant el 2015 han reportat 14 milions d'euros, un 2% per sobre de l'any anterior.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

El port de la marina acollirà durant nou dies la Fira del Vaixell d’Ocasió

EMPURIABRAVA
ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona