Economia

Nuvis Fest supera amb èxit el seu canvi d'ubicació

La fira igualadina dedicada a les noces i celebracions es duia a terme per primer cop al recinte de l'antic escorxador

La mostra ha crescut en visites i ha recuperat les desfilades de moda

La fira dedicada a Igualada als nuvis i les celebracions ha tancat la setzena edició amb una valoració positiva de la seva primera edició amb nom nou –Nuvis Fest– i nova ubicació –el recinte de l'antic escorxador–. L'espai, un edifici modernista, era un dels reclams de l'edició, amb propostes com ara furgoteques als jardins. El saló ocupava també la nau central i les dues naus laterals.

El president de Fira d'Igualada, Joan Domènech, valora positivament que s'hagi augmentat el nombre de visitants de l'edició anterior, pendents del recompte definitiu, tot i que reconeix que no han arribat a la fita dels 4.000 visitants que s'havien marcat com a objectiu.

Domènech destaca el valor de l'experiència que s'han emportat els visitants amb el nou concepte de fira, que a més del tradicional àmbit d'expositors incloïa furgoteques, música en directe, inflables, tallers infantils, guerra de pintura i una ambientació festiva dels espais. El president de l'entitat firal confia que la mostra creixi “especialment amb el boca-orella d'aquells que han vingut” i agraeix l'especial implicació dels expositors, “que han enriquit la fira amb propostes més enllà del que es feia habitualment”.

El saló havia esgotat un mes abans l'espai expositiu previst, 68 marques i establiments. D'aquests, 28 eren d'Igualada, set de la resta de l'Anoia i els 33 restants, d'arreu de Catalunya.

Nuvis Fest incloïa expositors que oferien serveis de sempre com ara restaurants, fotografia, joieria i viatges de noces, fins a altres de més innovadors com són les furgoteques, les guerres de pintura per a comiats de solters, organitzadors de bodes, vídeos de casaments amb drons o càterings només d'ostres.

La cita ha recuperat les desfilades de moda, una d'adults i l'altra d'infants. Les desfilades “es van deixar de fer en l'edició de l'any passat perquè no hi havia quòrum entre els expositors i enguany van decidir fer-les”, diu Domènech, que explica que aporta un públic extra “que no fa mal als expositors”. Mig centenar de persones es van inscriure en el càsting i 25 van desfilar el cap de setmana passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona
economia

Creix un 6,8% la compravenda d’habitatges al febrer

barcelona

Fiscalitat de l’empresa familiar

conseller de famílies empresàries