Economia

oci

turisme

Ferrari Land apunta cap al mercat internacional

Port Aventura presenta en la Jornada Gresol la nova àrea amb què vol incrementar també les estades als seus hotels

La multinacional del joc Cirsa diu que obrir a BCN World no és rendible

Port Aventura aspira a augmentar el seu poder d'atracció en els mercats internacionals i incentivar que els seus visitants facin estada als hotels del parc amb l'obertura, la primavera vinent, de Ferrari Land. Així ho va explicar ahir la directora de serveis centrals del parc temàtic de Vila-seca i Salou, Choni Fernández, en la XV Jornada Gresol, que es va celebrar a la Pineda (Vila-seca).

La directora de serveis centrals de Port Aventura va detallar que la marca Ferrari serà especialment útil per vendre el projecte als mercats internacionals, on el parc temàtic català encara no és gaire conegut. Amb aquests condicionants, esperen aconseguir que la proporció de visitants estrangers durant el 2017 passi a ser del 50%, deu punts per damunt de les xifres actuals.

L'obertura de Ferrari Land, prevista pel 7 d'abril, també ha de servir per incrementar la proporció de visitants que opten per allotjar-se en un dels cinc hotels del complex. “Esperem que passin a ser un de cada tres els que ho fan; ara són un de cada quatre”, va detallar Fernández. Així mateix, a banda d'arribar als cinc milions anuals de visitants, també esperen que hi passin més dies.

Més Cirque du Soleil

Mentre que la marca Ferrari (de la qual Port Aventura tindrà l'exclusivitat a Europa fins al 2030) serà clau per entrar en mercats com ara l'italià i l'alemany, el parc temàtic també va anunciar que continuarà la seva associació amb Cirque du Soleil. Malgrat que aquest any la companyia no ha ofert cap espectacle al parc, la directora de Serveis Centrals sí que va avançar que el 2017 hi tornarien a ser presents durant l'estiu. Segons va avançar l'ACN, l'espectacle podria ser Varekai, segons consta en imatges promocionals del parc.

Dubtes sobre BCN World

Port Aventura també va voler llançar un missatge optimista cap al futur complex d'oci i joc de BCN World recordant l'oposició inicial a la creació i expansió del parc.

El projecte a tocar de Port Aventura, però, havia estat posat en dubte poc abans pel director general de la multinacional Cirsa, Joaquim Agut. El responsable de la companyia catalana especialitzada en el món del joc va assegurar que havien renunciat a participar en el projecte perquè no el consideraven rendible, ja que, segons va recollir l'ACN, un casino en aquest punt requeriria entre 80.000 i 100.000 visitants diaris per ser-ho. Agut es va mostrar “pessimista” sobre la iniciativa.

LA DATA

2030
Fins aquest any
Port Aventura té l'exclusivitat a Europa de Ferrari Land i serà, per tant, l'únic al continent.

LA FRASE

L'aliança amb marques reconegudes ens ajuda a entrar en mercats internacionals
Choni Fernández
Directora de Serveis Centrals de Port Aventura

Màrqueting digital i futur

La XV Jornada Gresol, que es va celebrar ahir a l'hotel Gran Palas de la Pineda (Vila-seca), va centrar la seva atenció en el futur immediat de l'economia, les possibilitats del màrqueting digital i les vies per enfortir el turisme. En el primer vessant, tant el BBVA com Cirsa van preveure un creixement a l'Estat per damunt del 3% aquest any, mentre que l'exconseller d'Economia i catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra, Andreu Mas Colell, va fer una crida a continuar treballant en el sector de l'exportació a Catalunya, segons va recollir l'ACN. Pel que fa al màrqueting digital, la trobada (que va aplegar unes 250 persones) va servir per conèixer les experiències de representants de Google, McCann WG i DataPopAlliance, a més de la conferència de l'expert en màrqueting, Pablo Foncillas, de IESE Business School.

Els reptes del turisme van tancar la jornada, amb la participació també del director general de Turisme de la Generalitat, Octavi Bono, que va apostar per la innovació i la sostenibilitat com a vies per enfortir el sector.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA