Economia

GASTRONOMIA

Caballero, a la nit de gastronomia d'Ultramar

Javier Caballero, mixòleg de la ginebra gastronòmica Ginraw, va preparar els còctels més creatius acompanyats de la cuina de l'espai Ultramar de l'Escala dins la iniciativa On Mondays we want you, organitzada pel restaurant Ultramar. La proposta va incloure, entre d'altres, anxoves marinades en làctics sobre cruixent de pa amb Crème Royale i formatge i musclos Ándele Guey i còctel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

El CTESC proposa que l’ICF pugui finançar HPO

barcelona
Olot

Campanya de l’Associació de Placers del Mercat

Creix un 12,7% l’obra social de les fundacions de les antigues caixes

barcelona

L’OCDE recomana apujar el salari mínim davant l’escalada de la inflació

París

El preu de la llum cau demà un 21%

Madrid

El preu de l’habitatge puja un 8,1% entre juliol i setembre a Catalunya

Barcelona

Un nucli artesà per reflotar el carrer dels Sastres d’Olot

Olot

Els estibadors del Port de Barcelona criden a fer vaga a partir del 13 de desembre

Barcelona
Guardons

Presumeixen de talent

barcelona