Economia

L'Olotx2 aposta per ser un aparador de l'oferta turística de la Garrotxa

La iniciativa, que el tercer cap de setmana de febrer ofereix un 2x1 en serveis i productes, reforça la qualitat

Té una clara vocació comarcal

Visitar Olot és viure una bona experiència i a qualsevol època de l'any. D'això n'estan convençuts els responsables de tots els segments implicats al sector i això és el que volen transmetre a la cinquena edició de l'Olotx2, que se celebra del 17 al 19 de febrer vinent. Per això, l'han rebatejat amb l'afegitó d'Edició Plus! I és que, tal com ha explicat el regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olot, Estanis Vayreda, no volen limitar aquesta campanya a una simple oferta de descomptes del tipus 2 per 1, sinó que pretenen potenciar les experiències turístiques i no només a Olot, sinó a la resta de la comarca de la Garrotxa. “L'Olotx2 és una gran oportunitat per gaudir al millor preu de la gastronomia, els allotjaments i els comerços, que es converteixen en un aparador de les nombroses activitats que la ciutat i la comarca els ofereix al llarg de tot l'any”, ha indicat.

En aquesta mateixa línia, la gerent de Turisme Garrotxa, Turina Serra, ha remarcat que la campanya ha de ser un bon aparador per llençar el missatge que a la Garrotxa s'hi poden fer coses tot l'any i coses de qualitat. El president de l'Associació d'Hostalatge de la Garrotxa, que inclou el grup Cuina Volcànica, Gerard Xifra, ha insistit que els establiments participants gestionaran millor la sobreocupació que hi ha durant l'Olotx2 per incrementar encara més la qualitat. I el de l'Associació Olot Comerç, Jordi Rovira, hi ha afegit que la seixantena d'establiments comercials participants han apostat també per la qualitat dels productes que inclouran en un autèntic 2x1.

LOlotx2 Edició Plus començarà el divendres 17 de febrer amb l'espectacle Berto Romero Sigue con nosotros (20.30 h al Teatre Principal d'Olot) i s'allargarà fins al diumenge 19 amb el concert gratuït d'El Pot Petit (11.30 h a la plaça Major). Durant tres dies, s'oferiran estades i places de restaurant que permetran que en gaudeixin dues persones al preu d'una.

Visites guiades als museus d'Olot, passejades en burro i trenet i rutes en bicicleta o segway són algunes de les propostes de l'Olotx2, que també tindrà una oferta musical al carrer. A sis escenaris del centre (plaça Major, escales de l'església de Sant Esteve, carrer Sant Rafel, plaça de l'Àngel, plaça del Conill i plaça del Carme) hi haurà música en directe de grups, solistes, escoles i corals de la Garrotxa entre les cinc i les set de la tarda.

LA FRASE

No volem una campanya de rebaixes, sinó oferir una oportunitat de conèixer Olot
Estanis Vayreda
Regidor de Promoció Econòmica

LA XIFRA

5
edicions,
sumant-hi la del febrer que ve, s'hauran celebrat de la campanya olotina del 2x1.

Un impacte de més de 400.000 euros

El regidor de Promoció Econòmica de l'Ajuntament d'Olot ha explicat que l'Olotx2 Edició Plus! és una de les campanyes de promoció de més èxit de les que es duen a terme a la capital garrotxina. Les xifres així ho corroboren. L'edició de l'any passat va tenir un impacte de 434.196 eros, és a dir, que per cada euro invertit pel sector públic es van retornar 12,7 eros als sectors participants: allotjaments, restaurants i activitats diverses. A més, al 2016, la pàgina del web de l'esdeveniments va registrar prop de 25.000 visites, un 70 per cent de les quals, de persones de fora de les comarques gironines. Dilluns vinent, s'obrirà aquest mateix web perquè tothom qui vulgui pugui realitzar les seves reserves de l'Olotx2 Edició plus!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona