Economia

comerç

FiraRebaixa organitza la primera ‘shopping night' coincidint amb el Girona 10

Una setantena d'expositors del teixit comercial gironí estaran al Palau Firal de dijous a diumenge que ve

FiraRebaixa fa 25 anys

FiraRebaixa obrirà les seves portes dijous que ve i fins diumenge al Palau Firal de Girona amb més de setanta expositors que oferiran descomptes diversos. A més, enguany, i coincidint per segon any consecutiu amb el Girona 10, FiraRebaixa durà a terme divendres la primera shopping night, una nit de compres, música i tapes.

Durant aquesta nit –en la qual els estands tindran obert fins a les onze de la nit–, la fira regalarà 1.000 vals per bescanviar per una degustació cortesia d'Estrella Damm. Aquests vals es lliuraran per ordre i fins a exhaurir existències a tots els visitants que facin una compra per un mínim de 10 euros en horari de nou a onze del vespre i lliurin el tiquet al punt d'informació de la fira. A canvi del tiquet de compra, se'ls donarà el val degustació per consumir al bar del saló aquella mateixa nit. A més, durant dues hores el públic podrà gaudir d'una sessió d'R&B, soul i funk en directe a càrrec del discjòquei Robert de Palma.

L'accés al saló serà gratuït. La fira obrirà les portes de dijous a diumenge en un horari de deu del matí a nou, a excepció de les nits de divendres i de diumenge, en què tancarà a les vuit.

Els expositors oferiran descomptes en articles de moda –roba per a home, dona, juvenil i infantil–, mobiliari, parament de la llar, òptica, joieria, esports, llenceria, sabateria.

LA DATA

26.01.2017
Dia
en què s'inaugurarà FiraRebaixa al Palau de Fires de Girona. S'allargarà fins diumenge.

Balanç de la Fira 17000Sports

La Fira 17000Sports, que es va dur a terme el cap de setmana a Girona, ha tancat les seves portes amb una participació de 5.200 visitants, segons van fer públic ahir els seus organitzadors.

La fira va aplegar cinquanta estands relacionats amb el món de l'esport a la demarcació de Girona, entre entitats esportives de la zona i empreses relacionades amb el món de l'esport. Durant dos dies, al Palau Firal s'han dut a terme diverses activitats i classes magistrals de zuma, a càrrec del gimnàs Perfecte Fit i Joan Abel Fayet, amb Ruth Vela, i aixecament de pes, en què Freddy Martínez va batre el rècord espanyol carregant més de 390 Kg.

Entre els actes destacats hi va haver les ponències, que van congregar nombrosos assistents. Van destacar les de Núria Picas, que va parlar sobre la seva experiència professional a les curses de muntanya, Xavier Verdaguer, fisioterapeuta i divulgador i divulgador científic, i Pep Marí, director del Centre d'Alt Rendiment de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Washington dona ultimàtum de nou mesos per vendre TikTok

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA
economia

El Govern va fer retirar 1.339 anuncis d’allotjaments turístics il·legals durant el 2023

barcelona
TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat