Economia

Denuncia el seu company de feina per assetjament

Una recepcionista d'hotel confirma amb unes anàlisis que l'home es va masturbar sobre la seva jaqueta

La recepcionista d'un hotel de Lloret de Mar ha denunciat el seu company de feina per assetjament sexual. El presumpte assetjament va durar cap a quatre anys i va culminar quan el juny passat, sempre segons la denúncia, l'home “es va masturbar i va ejacular dins la màniga dreta de la jaqueta que utilitzava la denunciant”.

Els dos recepcionistes feia vora dotze anys que treballaven junts. Malgrat que el torn no era el mateix, havien de coincidir en els canvis de torn, temps que “era utilitzat pel denunciat com a excusa, allargant el canvi de torn a vegades fins a dues hores per poder així estar amb la dona”, segons ella denuncia. Segons continua relatant, el 2012 l'home “va intentar incrementar el grau de relació entre la dona i ell, mostrant-li com d'especial, agradable i important era en la seva vida, anomenant-la pequeñita i requerint permanentment la seva atenció”. La dona afirma que sempre va rebutjar aquests requeriments.

Els darrers dos anys, el denunciat, ja fos amb correus electrònics, missatges mitjançant aplicacions de missatgeria instantània o personalment en el lloc de treball, va començar, segons consta a la denúncia, “una campanya d'assetjament destinada a aconseguir una relació més estreta amb la denunciant i que pretenia, implícitament, favors sexuals no verbalitzats, simulant que la seva conducta era només la d'una amistat innocent i pura sense cap més interès”. L'home, sempre segons la denúncia, també havia intentat “abraçar o tocar la denunciant” i fer-li algun petó.

El 2016, quan la dona va acabar la jornada laboral i anava a posar-se la jaqueta, “va descobrir que estava impregnada del que semblava semen, experimentant un episodi d'ansietat, angoixa i por”. La dona va decidir portar a analitzar la jaqueta per corroborar que era semen i per confirmar que era el del seu company de feina va recollir material biològic d'una ampolla d'aigua d'on havia begut el denunciat. Les anàlisis van concloure que “la fracció espermàtica” i “el perfil genètic” pertanyen a la mateixa persona.

Amb els resultats de les anàlisi, la dona, que ha estat de baixa laboral fins ara, ho va comunicar a l'empresa, que li va assegurar que adoptaria “una organització del treball que impedís el contacte continu d'ambdós treballadors”, cosa que, segons la dona, “no ha passat”.

El jutjat d'instrucció número sis de Blanes va cridar a declarar el director de l'hotel, que va reconèixer que amb aquest recepcionista ja hi havia treballat anteriorment i que ja havia estat acomiadat per un altre cas d'assetjament que no havia estat denunciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona