Economia

Norwegian treu pit davant l'oferta de Level

Arriba al Prat el primer Boeing 787 que farà les noves rutes de llarg radi

Norwegian va donar ahir la benvinguda a l'aeroport del Prat al primer Boeing 787 Dreamliner, model amb el qual començarà al juny a operar la nova oferta de vols de llarga distància cap als Estats Units.

Durant l'acte la companyia noruega va aprofitar per destacar que Norwegian té més capacitat de portar trànsit de passatgers a Catalunya que la nova competidora Level. Aquesta nova aerolínia de baix cost integrada en el grup IAG –en què hi ha Iberia– va anunciar fa pocs dies la posada en marxa, aquest estiu, de quatre noves rutes cap a San Francisco, Los Angeles, Punta Cana i Buenos Aires.

Ahir Norwegian va afirmar que ja esperava “aquesta reacció” per part d'IAG a la nova aposta de la noruega per l'aeroport del Prat, on també a partir del proper juny operarà connexions de llarga distància, concretament a Los Angeles, San Francisco, Miami i Nova York: “A Iberia estan obsessionats amb defensar el seu hub de Madrid i, des d'aquesta lògica, s'han d'enfrontar a qualsevol intent de qualsevol companyia de créixer a Barcelona”, va destacar el cap de relacions institucionals de Norwegian, Alfons Claver.

D'altra banda, la companyia amb seu a Oslo vol posar l'accent en el fet que és una aerolínia ja consolidada i “estimada tant a Catalunya com als Estats Units, per la qual cosa té una capacitat de portar trànsit a Catalunya que possiblement Level no té”. En aquest sentit, Claver va recordar que Norwegian connectarà el Prat amb 27 destinacions, comptant les quatre noves intercontinentals, i que és la companyia que més creix en percentatges de passatgers.

El Boeing 787 Dreamliner de Norwegian que va aterrar ahir per primer cop a l'aeroport del Prat té capacitat per transportar 291 persones, 32 d'elles en primera classe. Aquest avió operarà la ruta Oslo-Barcelona fins al proper mes de juny, quan passarà a cobrir les quatre noves rutes de llarga distància amb el continent americà. Començarà el 5 de juny amb els vols a Nova York, Los Angeles i San Francisco, i té previst disposar d'un segon Dreamliner al Prat a partir del 22 d'agost, quan afegirà Miami i ampliarà la freqüència de les altres tres rutes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona