Economia

empresa

Serhs confia doblar les vendes a la nova planta de Mataró

El president de la Generalitat inaugura les instal·lacions i destaca l'aposta “valenta i decidida” del grup per innovar en la cuina de gran volum

Créixer en els tres anys vinents per arribar a facturar 75 milions d'euros

La primera visita oficial del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, a Mataró va servir ahir per inaugurar la nova planta del grup Serhs al polígon de Mata-Rocafonda. Unes instal·lacions que el grup ja tenia a la capital del Maresme però que s'han ampliat i modernitzat per ubicar-hi la divisió alimentària de la companyia. L'equipament inclou les oficines centrals de Serhs Food i la zona de producció que han batejat com la Cuina d'Alt Rendiment (CAR) i que ha de permetre doblar el volum de vendes i assolir una facturació de 75 milions en els tres anys vinents. Tot plegat ha suposat una inversió de 5 milions d'euros, equipat amb la darrera tecnologia per reduir el consum energètic i minimitzar-ne l'impacte mediambiental.

La comitiva es va passejar ahir entre els fogons on es couen diàriament els menús a grans col·lectius. La planta, on treballen 70 persones, té capacitat per a tres milions de quilos a l'any i permet produir les 400 referències actuals de productes elaborats de cinquena gamma.

El director general de Serhs, Raimon Bagó, va assegurar que es tracta d'un repte “potent i engrescador” per cobrir les necessitats dels usuaris, que cada cop són més diverses. Per això, la companyia ha creat i patentat un sistema innovador de plats cuinats envasats al buit i un dels espais de la nova planta s'ha reservat per elaborar productes lliures d'al·lergens, pensat sobretot per les demandes en l'àmbit escolar. Actualment, Serhs serveix menjars a 180 centres educatius de tot Catalunya, tal com apuntava ahir el president de la companyia, Ramon Bagó, i a altres serveis a col·lectivitats com ara el Camp Nou, el Liceu o el Parlament. La companyia, que es va crear fa més de 40 anys a Calella, aplega a dia d'avui 1.348 socis i 2.600 treballadors. El seu fundador va dedicar unes paraules al president de la Generalitat per la seva implicació en el procés polític que viu el país: “Sap lluitar perquè no ens esborrin Catalunya del mapa.” A això el president li va respondre, afectuosament, que “tots ens empenyen, i encara que alguns ens vulguin veure vençuts, no serem derrotats d'una causa invencible”. Minuts abans, Puigdemont i l'alcalde de Mataró, David Bote, havien descobert la placa commemorativa davant els assistents, entre els quals hi havia clients i associats.

LA XIFRA

35.000
són els àpats que se serveixen diàriament des la divisió alimentària de la companyia Serhs Food.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona