Economia

L'Ennatura't 2017 ofereix prop de cinquanta activitats

Es farà al mes de maig i inclou propostes per gaudir del territori i de l'oci en família a la demarcació de Girona

La tercera edició de l'Ennatura't, que se celebrarà al maig, inclou 46 activitats i propostes combinades per gaudir del territori i de l'oci en família a la demarcació de Girona. L'Ennatura't, que impulsa el Patronat de Turisme Costa Brava Girona a través del seu club de màrqueting Natura i Turisme Actiu, té per objectiu “sensibilitzar i despertar l'interès de ciutadans i visitants sobre els recursos i atractius naturals del territori gironí en el vessant turístic i sostenible, just en un període de l'any de baixa densitat turística”.

Tal com van explicar ahir la vicepresidenta i el director general del patronat, Marta Felip i Ramon Ramos, respectivament, en l'Ennatura't d'aquest any hi ha menys activitats que l'any passat: “Tenim la voluntat d'apostar per la qualitat per damunt de la quantitat.” Per aquest motiu es potencia la creació de productes combinats entre empreses associades al club de màrqueting Natura i Turisme Actiu per dinamitzar el sector i estimular la creació de nous productes turístics entre empreses de la demarcació.

L'Ennatura't ofereix activitats dirigides a famílies, a amants de l'aventura, a aficionats a la bicicleta i a aquells que cerquen la natura per conèixer millor la història del territori. La campanya permet als visitants descobrir el territori d'una manera diferent amb activitats que van des de 3 euros fins a 310, com a màxim.

L'Ennatura't de l'any passat va tenir un miler de visitants i va generar un impacte econòmic de 83.000 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia