Economia

Parlem capta 1 milió de la Generalitat i ampliarà capital

Vol captar 1 milió més i donar entrada a socis nous

La injecció del govern es fa amb un préstec d'Avançsa

El govern, a través d'Avançsa, ha injectat 1 milió d'euros a l'operadora catalana Parlem. La inversió es fa a través d'un préstec participatiu a cinc anys dins la línia Innova Global de l'agència d'inversions industrials, llançada el desembre passat i amb una dotació de 25 milions d'euros. De fet es tracta de la primera operació que es tanca d'aquesta línia, que té per objectiu cofinançar projectes empresarials en fase de creixement i amb fort component innovador i d'internacionalització.

El president i conseller delegat de l'operadora creada el 2014, Ernest Pérez-Mas, expressa què suposa aquesta nova línia de finançament: “És una oportunitat de creixement i una aposta per poder continuar desenvolupant el model de negoci de Parlem i oferir un millor servei als nostres usuaris.”

Pérez- Mas avança que l'operadora posarà en marxa aquests dies una campanya per rebaixar la tarifa dels seus serveis un 30% de mitjana, tot i que es podrà arribar al 50%, “i això ens situa en una posició molt competitiva respecte dels altres operadors low cost”, destaca.

En l'actualitat, Parlem té una cobertura de mòbil i d'ADSL sobre la xarxa d'Orange i aproximadament 90.000 llars amb fibra a tot Catalunya. Paral·lelament a l'operació tancada amb Avançsa, Pérez- Mas destaca que l'operadora obrirà una altra ronda per tancar una nova ampliació de capital per un import d'1 milió d'euros i que probablement donarà entrada a nous socis al seu accionariat.

Ara mateix Parlem està controlada per MásMóvil i el mateix Ernest Pérez-Mas, que controlen cada un un 24% de les accions, així com per Ona Capital, el vehicle d'inversió de les famílies Carandell (expropietaris de Benito Urban) i Font (Bon Preu). A més, l'any passat l'operadora va tancar una ampliació de capital per 1,5 milions d'euros que va donar entrada a altres family office. Parlem guanya múscul financer mentre manté els plans per a un eventual salt al MAB (el mercat alternatiu borsari) a partir de l'any que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona
economia

Creix un 6,8% la compravenda d’habitatges al febrer

barcelona