Economia

Flota permanent de vaixells de lloguer de luxe a l'Estartit

L'empresa Top Sailing Charter, de Torroella de Montgrí, disposa de velers, iots o catamarans

Ofereix itineraris establerts però també experiències a mida per navegar arreu del món

L'empresa especialitzada en l'organització de viatges nàutics de luxe Top Sailing Charter (TSCH), que té la seu a Torroella de Montgrí, ha decidit establir, a partir de l'estiu, la primera flota permanent de lloguer de vaixells d'alta gamma al port de l'Estartit. Aprofitant que les obres d'ampliació del port ja s'han acabat, TSCH hi tindrà permanentment cinc vaixells, com ara el Gota i l'Emerald Shore, de 25,6 metres d'eslora cadascun.

Des de l'Estartit, Top Sailing Charter ofereix itineraris preestablerts amb quatre modalitats diferents: de mig dia, d'un dia sencer, de set dies i de catorze dies. Les destinacions que es podran visitar seran racons emblemàtics de la Costa Brava com ara el cap de Creus, l'Escala, Pals, Begur, Cadaqués o Blanes. A més, hi haurà la possibilitat d'arribar fins a Menorca en set o catorze dies, segons les preferències de l'usuari.

L'empresa, però, també ofereix viatges a mida de cada client, que, a més, podrà triar també l'embarcació que més s'ajusti a les seves conveniències d'entre les que disposa a la seva flota. Segons les preferències dels usuaris, hi ha la possibilitat de llogar un catamarà, un veler, una goleta o un modern iot. I això és possible perquè l'empresa té una àmplia experiència en el sector i permet escollir entre més de 9.300 embarcacions al seu web. Tenen flotes establertes arreu del món: la Costa Brava, les Illes Balears, França, Itàlia, Grècia, Croàcia, Turquia, el Carib i l'Àsia. Si el client ho desitja, també pot disposar de vaixells de lloguer en ports on tenen establerta una base. El lloguer de vaixells de TSCH inclou diverses opcions de servei, ja que permet llogar l'embarcació sola, amb patró o patró i tripulació. Top Sailing Charter té entre 500 i 600 clients l'any –cosa que representa entre 2.000 i 4.000 usuaris.

L'empresa va tancar el 2016 amb una facturació de tres milions d'euros i segons Sergi Alós, un dels propietaris de Top Sailing Charter, té creixements anuals d'entre el 20% i el 40%. A l'empresa ara, sempre segons Alós, li cal créixer des del punt de vista tecnològic “i li falten quatre coses molt concretes” que faran que dobli la facturació, explica. “És per això que escoltem propostes d'inversors que vulguin apostar pel nostre negoci”, va dir. TSCH persegueix un objectiu principal: reforçar el posicionament de la Costa Brava en el mapa del turisme nàutic.

LA XIFRA

9.300
embarcacions
d'alta gamma ofereix TSCH als seus clients, un 45% dels quals són estrangers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA

La Paradoxa d’Easterlin

professor d'economia i empresa, Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisi i desenvolupament de negoci
Tribuna

Memòria històrica

@sninobecerra / Catedràtic emèrit de l’IQS School of Management (URL)