Economia

David Talvy

“El nou Cafè del Mar del Port Fòrum serà el més gran del món”

Ahir es va inaugurar al Port Fòrum el nou Cafè del Mar, de 4.000 metres quadrats, un establiment per a trobades corporatives, o públic particular o turístic que busqui passar una vetllada tranquil·la

De què parlem quan parlem del Cafè del Mar?
El primer Cafè del Mar es va obrir a Eivissa l’any 1960. Uns senyors que prenien cafè van veure que hi havia una posta de sol magnífica i van decidir dissenyar un local trencador, per gaudir-ne amb un esperit de tranquil·litat i relaxació. D’allà va sortir l’ara famosa música chill out . Des d’aquell moment s’han anat obrint diferents Cafè del Mar.
I ara a Barcelona obre el més gran del món, amb 4.000 metres quadrats?
Sí, pensem que la gent de mitjana edat, quan surt del cinema, del teatre o de sopar, no té una oferta de llocs on anar. La nostra és una opció molt original, inèdita, de relaxació al costat del mar. No som un hotel, però pots venir a passar un dia, a la piscina, al restaurant... i també gaudir de l’oci nocturn.
Està dirigit al turisme i al món dels negocis?
Exacte. El nostre edifici donarà servei a empreses que vulguin fer-hi esdeveniments corporatius, festes privades o congressos, entre d’altres. El Cafè del Mar Port Fòrum està orientat, de l’octubre a l’abril, a ser sobretot un centre de convencions i congressos, que pot arribar a un 80% dels visitants. De fet, abans d’obrir, ja tenim trenta reserves per a esdeveniments. A l’estiu la tendència canviarà i calculem que el 80% seran turistes i el 20%, clients locals. Una altra de les novetats és que captarem socis.
I també ofereixen sortides en vaixell?
Sí, ho hem batejat amb el nom de Sunset Experience, i dona l’oportunitat de pujar a un vaixell de 1.000 m², amb capacitat per a 1.000 persones, per fer una sortida al migdia o una al vespre, aquesta expressament per veure la posta de sol, combinat amb música i, de nou, la relaxació. Òbviament, la sortida també pot formar part d’una trobada corporativa o ser el complement d’una jornada d’empresa.
En aquesta aventura han estat acompanyats per BBVA. Com ha sorgit aquesta relació?
BBVA és un banc en què els nostres proveïdors més importants, com ara Pepsi, Schweppes o Heineken confien, i nosaltres hem tingut l’oportunitat de treballar amb ells. Des del principi la relació amb l’entitat ha estat fluida. Els acords són boníssims. I a través d’aquesta relació, al Cafè del Mar Port Fòrum es faran moltíssims esdeveniments de gran qualitat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA