Economia

economia

Triodos Bank aconsegueix 5.000 clients en 4 anys

L’entitat organitza a Girona la segona edició de la Festa de la Banca amb Valors

Triodos Bank, que es va establir a Girona ciutat el maig del 2013, ha aconseguit en aquests quatre anys uns 5.000 clients nous a la demarcació. Segons dades de l’entitat bancària, ara el nombre de clients a Girona supera la xifra dels 8.000, mentre que el maig del 2013, quan va obrir, en tenia 3.300. De fet, aquell mateix any ja va tancar-lo amb la xifra de 5.000 clients.

El nombre de clients que Triodos Bank té a Girona representa el 10% del total que té a Catalunya, amb un total de 77.000 clients i amb oficines només a Girona i Barcelona ciutat.

Pel que fa a la xifra de negoci, Triodos Bank va tancar el 2016 amb un total de 14,8 milions d’euros, una xifra que suposa més del doble de l’obtinguda l’any que va obrir a Girona, que va ser de 6,3 milions. La xifra de negoci de Triodos Bank a Girona està vinculada al sector agroalimentari, concretament es tracta de 5 milions d’euros. És una quantitat que supera la d’aquest sector a Barcelona, que és de 2 milions. En l’àmbit català, els sectors més representats a Triodos Bank són el sector cultural, amb un total de 39,7 milions, seguit pel del medi ambient (25,4 milions) i el sector social (14 milions).

La importància del sector agroalimentari en les dades de Triodos Bank a Girona es veu traduïda amb la jornada que aquesta banca, que es qualifica com a ètica i sostenible, organitza dissabte que ve. Es tracta de la segona edició de la Festa de la Banca amb Valors en 21 ciutats de tot l’Estat i, en el cas de Girona, la jornada està dedicada a la cuina saludable i s’ha organitzat un taller dirigit per Eva Roca, impulsora del restaurant i escola de cuina Bionèctar. Segons Triodos, qualsevol persona interessada en el projecte s’hi pot inscriure. En el taller es mostraran claus per alimentar-se d’una manera saludable i respectuosa amb el medi ambient, amb l’ús de productes ecològics i de proximitat, i a través dels canvis en els hàbits alimentaris. La Festa de la Banca amb Valors té com a objectiu donar a conèixer en primera persona algunes de les iniciatives i empreses finançades pel banc en els àmbits social, cultural i mediambiental gràcies als estalvis dels seus clients.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Consell Regulador del Cava admetrà raïm de fora de la DO pels efectes de la sequera

vilafranca del penedès
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona