Economia

Societat

Presenten District 21, la nova versió de FiraRebaixa

Amb un nou format i un 35% de nous expositors, l’organització vol que District 21 esdevingui el mercat de referència d’hivern a les comarques gironines i que atregui un públic més extens

Fira de Girona va presentar ahir District 21 Market, on almenys 63 botigues oferiran els seus productes, al costat de concerts i activitats paral·leles entre l’1 el 4 de febrer. District 21 ve a substituir, després de 25 anys, FiraRebaixa, en constatar la necessitat d’un canvi. “El producte havia quedat estancat i també havia minvat la qualitat”, va afirmar ahir la directora de Fira de Girona, Coralí Cunyat, amb referència a FiraRebaixa. També Mercè Ramírez de Cartagena, expositora i vicepresidenta de l’Associació Girona Centre Eix Comercial, va explicar: “Es va dur a terme una comissió de treball quan va acabar el darrer FiraRebaixa per posar les inquietuds dels comerciats en comú i va néixer una nova iniciativa que ha donat lloc a District 21.”

Segons Cunyat, es vol que District 21 esdevingui “el mercat de referència d’hivern a les comarques gironines”, on no només es pugui anar a fer compres, sinó també a gaudir “d’una experiència completa”. Una fira “del segle XXI” que vol arribar “a un públic més extens”, hi va afegir Cunyat.

De moment, ja hi ha confirmada la presència de 63 expositors –35% dels quals són nous–. D’aquests, 49 són botigues independents gironines i 14 formaran part de la zona Pop-Up Sport, on s’ubicaran marques de qualitat de botigues del món de l’esport com ara Base, Wala i Intersport. S’hi podrà trobar material de muntanya o d’esquí, entre d’altres.

District 21 també mantindrà ofertes i descomptes, “però no només ha de ser això”, va dir Cunyat, i hi va afegir que també ha de servir perquè els comerciants es puguin promocionar: “Volem que sigui un instrument per als comerciants.”

LA XIFRA

63
expositors
han confirmat la seva presència a la fira, el 35% dels quals són nous.

LA DATA

1.02.2018
Dia
en què comença District 21, la fira que dura fins al 4 de febrer i que inclou expositors i activitats complementàries.

Concerts i espectacles

District 21 obrirà les portes dins de la Fira de Girona el dijous 1 de febrer a les deu del matí. S’hi han programat, per a partir de divendres i fins diumenge, diversos espectacles familiars i concerts. Així, està previst que el divendres 2 hi hagi una shopping night, de manera que estarà obert fins a les onze de la nit i inclourà les actuacions musicals del grup Buena Onda i de la cantautora Paula Valls, a més de l’espectacle d’acrobàcia de la Cia La Corcoles. Per a dissabte al matí s’han programat activitats infantils, com ara l’actuació del grup Els Trambotics i una sessió de maquillatge infantil. Dissabte a la tarda hi ha prevista l’actuació d’un artista sorpresa i del grup de versions Laduda Ofender. Finalment, per a diumenge, dia en què la fira tancarà les portes a les vuit del vespre, hi ha prevista l’actuació del grup infantil La Broma, The Explosive Swing Trio * Saphi Vells i, per tancar els concerts, el grup Blackiss.

L’accés a District 21 serà gratuït. Cada dia obrirà les portes a les deu del matí i es tancaran a les nou dijous i dissabte, a les onze divendres i a les vuit diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona