Economia

Gros Mercat inverteix 1,2 milions a Lloret

El grup GM Food Iberica obre el nou centre, amb una sala de vendes de 1.352 m²

Gros Mercat, la primera cadena de cash&carry de l’Estat espanyol dirigida exclusivament a l’hostaleria i la restauració, va inaugurar el nou centre a Lloret de Mar (a l’avinguda de les Alegries). Segons informa la companyia, el grup General Markets (GM) Food Iberica hi ha invertit 1,2 milions d’euros.

El de Lloret és el sisè Gros Mercat de la demarcació de Girona i el vint-i-cinquè de Catalunya. Té una superfície de 2.015 m² (1.352 m² de sala de vendes). GM Food Iberica manté, doncs, el pla d’expansió a les comarques gironines.

Setze empleats

El centre, dirigit per José Antonio Pérez Caballero, donarà feina a 16 persones i servirà Lloret i els municipis dels voltants. El Gros Mercat disposa de 24 places d’aparcament.

Líder en la distribució alimentària a l’engròs, GM Food Iberica disposa de 6 Gros Mercat (Figueres, Girona, Olot, Palamós, Blanes i Lloret), 27 supermercats franquiciats sota l’ensenya SUMA (2 d’ells a Lloret de Mar), 9 Proxim, 57 SPAR (2 d’ells a Lloret de Mar), i una plataforma logística a Vilamalla que dona subministrament a tots els establiments propis i franquiciats de la seva àrea d’influència.

La companyia també disposa a la demarcació de dues benzineres GMOil als recintes del Gros Mercat de Blanes i Girona, segons exposa la mateixa empresa.

Més de 1.310 referències pròpies

El nou Gros Mercat de Lloret ofereix 7.150 referències, 1.316 de les quals corresponen a les marques pròpies de GM Food Iberica. A més, l’establiment també posarà a disposició dels clients 2.678 productes frescos.

Els usuaris del Gros Mercat de Lloret hi poden trobar una completa zona de producte fresc de més de 256 m² amb peixateria i marisc al tall i en lliure servei, carnisseria al tall i en lliure servei, xarcuteria, fruita i verdura, plats precuinats, lactis, congelats i gelats.

A la sala de productes de gran consum, de 1.096 m², hi haurà alimentació, celler, licors, cerveses, begudes d’alta graduació, refrescos, drogueria, perfumeria i basar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA