Economia

Càpsula nova de Cafès Cornellà, a Alimentària

L’empresa de Fornells presenta Apolo Capsules, la primera càpsula de vuit grams per a professionals

Cafès Cornellà, empresa de Fornells de la Selva dedicada a la torrefacció, la comercialització i la innovació de productes i sistemes vinculats al cafè, ha presentat aquests dies a la fira Alimentaria 2018, a Barcelona, la primera càpsula per a professionals: Apolo Capsules. Segons explica en un comunicat, la càpsula està destinada al professional de l’hostaleria i l’alimentació i permet una extracció amb les propietats del mètode espresso, amb el gramatge dels professionals: vuit grams de cafè.

D’una altra banda, Cafès Cornellà ha activat un pla de reciclatge per als clients que tinguin Apolo Capsules, que consisteix en un procés de recollida selectiva in situ als establiments usuaris. El procés de reciclatge consistirà en la separació de la fracció orgànica, que s’utilitzarà per fer el substrat per fertilitzants, i la part d’alumini, que es reciclarà en forma de nou objecte de consum. L’empresa cafetera gestionarà aquest procés i premiarà els clients que utilitzin el pla de reciclatge per tal d’incentivar la reducció de residus i la reutilització de materials.

Gamma d’infusions

Cafès Cornellà també ha portat a Alimentaria la seva gamma d’infusions anomenada Passion Tea. Inclou una gamma d’onze varietats de tes –blancs, verds, vermells i negres- i set varietats de tisanes, entre les quals hi ha sabors com la ratafia i la camamil·la.

La campanya Decoding Coffee

Decoding Coffee és la campanya i la nova gamma de productes d’enguany de Cafès Cornellà, que desxifra tot el procés del cafè. Dona les claus al professional del cafè, a partir de la informació tècnica de cada blend –el paquet de gra de cafè– perquè el processi segons els criteris de bona qualitat en l’elaboració del cafè exprés; a l’establiment, a partir del suport en la rendibilitat i la qualitat del producte; i al consumidor final, ajudant-lo a entendre com identificar el bon cafè exprés. La gamma de blends, pensada per al barista, mostra amb el resultat numèric d’un algoritme que té en compte les característiques obtingudes del gra de cafè que conté sota el criteri de l’SCAA (Specialty Coffee Association of America), la procedència del gra, el punt de torrada, l’índex d’extracció i el perfil sensorial. La gamma inclou 14 blends.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironines creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona