Economia

ByHours vol entrar als EUA i estar a les grans ciutats del món

La plataforma de reserves d’habitacions d’hotel per hores preveu obtenir 10 milions a final d’any

ByHours, la plataforma de reserves d’habitacions d’hotel per hores, preveu tancar a final d’any una fase de finançament en què espera aconseguir 10 milions d’euros. Fins ara n’ha aixecat 7,2 milions. Amb aquests recursos, l’empresa emergent catalana liderada per Guillermo Gaspart i Christian Rodríguez preveu entrar al mercat dels EUA i consolidar-se a les principals ciutats mundials, amb especial èmfasi a Europa i més concretament a Alemanya.

“Si entrem als EUA ho farem bé, amb recursos, perquè és un mercat difícil”, explica Guillermo Gaspart, cofundador i CEO de l’empresa. I hi afegeix: “Si obtenim els 10 milions d’euros reforçarem també les principals ciutats europees.”

La plataforma de reserves d’habitacions nascuda el 2012 ofereix pacs de 3, 6 i 12 hores. La primera fase de creixement va ser posar en marxa el mercat català. Més tard, van venir Madrid i altres ciutats importants de l’Estat. Sempre són hotels de 3, 4 i 5 estrelles. Però la gran expansió va venir el 2016 i el 2017, quan es van començar a buscar hotels de les principals ciutats del Vell Continent. Al novembre l’empresa va començar a establir contractes amb el mercat llatinoamericà, on ara ja treballa amb més de 650 hotels de les principals ciutats de l’Argentina, Colòmbia, l’Equador i Xile. Actualment la firma, que dona feina a una quarantena de professionals, tots a Barcelona, ha signat contractes amb més de tres mil hotels de manera directa i també amb grans cadenes hoteleres de diversos continents, també l’Orient Mitjà. “Som una empresa ambiciosa i volem que els nostres clients puguin gaudir d’habitacions per hores a les principals ciutats del món”, assegura Guillermo Gaspart. “Els pacs més reservats són els de 3 i 6 hores, perquè són els que marquen més diferències en els preus per una habitació per un dia”, diu el CEO de la firma.

L’empresa emergent, ubicada a l’edifici Pier 01 de Barcelona, preveu un segon trimestre molt intents. Per una banda, entre setembre i octubre, s’iniciarà una gran campanya de màrqueting als principals països europeus, com ara Espanya, Itàlia i el Regne Unit, però el focus es posarà en gran mesura a Alemanya, el segon mercat de l’empresa. També s’assistirà a la recta final de la fase de finançament, que preveuen que “es conclogui el 31 de desembre”. ByHours preveu arribar aquest any a una facturació de 6 milions, el doble de la del darrer exercici.

El client potencial de ByHours és la persona de negocis: “Per això busquem hotels propers als aeroports o a les estacions de tren.” Poder disposar unes hores d’un hotel és ideal per descansar una estona i preparar-se per a una reunió amb directius d’empresa. El cofundador de la firma també explica que sovint aquestes habitacions són utilitzades per famílies amb nens, per descansar abans d’assistir a un partit de futbol o bé a una altra activitat d’oci.

Segons Gaspart, aquesta plataforma suposa pers als hotelers la possibilitat d’obtenir un “ingrés complementari”, ja que “optimitza” les habitacions”.

BYHOURS

Facturació
3,1 M€
Treballadors
40
Any de fundació
2012
En només cinc anys i mig l’empresa catalana preveu facturar 6 milions d’euros i ser present a les principals ciutats del món. Els dos socis fundadors sumen sinergies. Guillermo Gaspart provenia del sector hoteler i Christian Rodríguez coneix molt bé les firmes tecnològiques.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona