Economia

Economia

Olot Motor, la imatge de Nissan

El concessionari olotí ha obtingut per novena vegada el Global Awards

Amb aquest premi a l’excel·lència ja és el més premiat arreu del món

El màxim guardó –premia l’excel·lència en tots els àmbits– com a millor concessionari de la marca de vehicles Nissan no és guanya així com així. El concessionari Nissan Olot Motor l’ha obtingut nou vegades i així s’ha convertit en el més premiat del món. Ahir, el conseller delegat de Nissan Espanya, Marco Toro, va ser una altra vegada a la capital garrotxina per fer el lliurament del Global Nissan Award 2018 al seu director, Jordi Teixidor. La marca nipona el concedeix a 169 concessionaris dels 4.000 que té arreu del món. Aquest cop, Teixidor va ser felicitat també amb un audiovisual pel director general de la marca a la regió europea.

Quin és el secret de la feina de Nissan Olot Motor? De fet, una fórmula sense gaire secrets i que el mateix Teixidor va revelar: el treball en equip, el servei de qualitat als clients –ell mateix va dir que era quasi una obsessió– i “l’amplia gamma de vehicles de la marca nipona, que sempre mira d’anar un pas per davant amb propostes innovadores”. El concessionari olotí, per exemple, va ser dels primers a l’Estat espanyol a reconvertir les seves instal·lacions en un showroom retail concept per adaptar-se a una nova manera d’entendre el mercat de l’automòbil, on els compradors ja hi van havent-se informat a internet. Nissan Motor Olot té una quota de mercat del 13% –comercialitza la marca a la Garrotxa i al Ripollès–, amb una mitjana de 300 vehicles venuts a l’any.

Marco Toro va elogiar el concessionari olotí per aquests guardons. “Harem d’inventar-nos una qualificació per sobre de l’excel·lent per continuar motivant l’equip Nissan d’Olot”, va afirmar. A més, va aprofitar l’amulet japonès dels reptes personals per animar-lo a convertir-se en el concessionari amb una major quota de crossovers dins de la marca. Ara, només el supera un dels altres concessionaris. Jordi Teixidor va agrair el guardó i va destacar la importància del seu equip en el fet d’haver-lo aconseguit tantes vegades. I, ara, va recordar que ja treballa pel desè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona