Economia

Economia

Olot Motor, la imatge de Nissan

El concessionari olotí ha obtingut per novena vegada el Global Awards

Amb aquest premi a l’excel·lència ja és el més premiat arreu del món

El màxim guardó –premia l’excel·lència en tots els àmbits– com a millor concessionari de la marca de vehicles Nissan no és guanya així com així. El concessionari Nissan Olot Motor l’ha obtingut nou vegades i així s’ha convertit en el més premiat del món. Ahir, el conseller delegat de Nissan Espanya, Marco Toro, va ser una altra vegada a la capital garrotxina per fer el lliurament del Global Nissan Award 2018 al seu director, Jordi Teixidor. La marca nipona el concedeix a 169 concessionaris dels 4.000 que té arreu del món. Aquest cop, Teixidor va ser felicitat també amb un audiovisual pel director general de la marca a la regió europea.

Quin és el secret de la feina de Nissan Olot Motor? De fet, una fórmula sense gaire secrets i que el mateix Teixidor va revelar: el treball en equip, el servei de qualitat als clients –ell mateix va dir que era quasi una obsessió– i “l’amplia gamma de vehicles de la marca nipona, que sempre mira d’anar un pas per davant amb propostes innovadores”. El concessionari olotí, per exemple, va ser dels primers a l’Estat espanyol a reconvertir les seves instal·lacions en un showroom retail concept per adaptar-se a una nova manera d’entendre el mercat de l’automòbil, on els compradors ja hi van havent-se informat a internet. Nissan Motor Olot té una quota de mercat del 13% –comercialitza la marca a la Garrotxa i al Ripollès–, amb una mitjana de 300 vehicles venuts a l’any.

Marco Toro va elogiar el concessionari olotí per aquests guardons. “Harem d’inventar-nos una qualificació per sobre de l’excel·lent per continuar motivant l’equip Nissan d’Olot”, va afirmar. A més, va aprofitar l’amulet japonès dels reptes personals per animar-lo a convertir-se en el concessionari amb una major quota de crossovers dins de la marca. Ara, només el supera un dels altres concessionaris. Jordi Teixidor va agrair el guardó i va destacar la importància del seu equip en el fet d’haver-lo aconseguit tantes vegades. I, ara, va recordar que ja treballa pel desè.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

Les exportacions gironines creixen un 10% durant el gener

GIRONA

Salsa Jeans i la Casa de las carcasas obren al Gran Jonquera

la jonquera

MUNICH i Rituals se sumen a l’oferta comercial de l’Espai Gironès

salt
economia

Comença el saló Alimentaria&Hostelco més ambiciós i amb més presència internacional

L’hospitalet de llobregat
PALAFRUGELL

Oohx!gen, l’associació de comerciants de Palafrugell, renova junta

PALAFRUGELL

El B-Travel compleix les expectatives i supera els 26.000 assistents

barcelona
Tribuna

Només el set per cent?

Professor d’innovació a EADA Business School

La Xina: el soci, i competidor, inevitable

barcelona

Suara vol captar capital per finançar la innovació

Barcelona