Economia

Vueling descarta operar des de l’aeroport de Vilobí

La companyia sosté que no hi ha prou demanda per establir-se a la Costa Brava

El director general comercial de l’empresa destaca l’aposta feta pel Prat

El director general comercial de Vueling, David García, va descartar ahir que la companyia operi a curt termini des de l’aeroport Girona Costa Brava. García va explicar a Lloret de Mar que a les instal·lacions del Prat hi tenen la meitat dels avions de la companyia i que a Girona “no hi ha prou rutes amb demanda”.

García va participar en la primera edició del Business Tourism Market (BTM). El directiu va exposar l’estratègia de l’empresa a les xarxes socials i en l’ús de noves tecnologies, però cap al final de la seva intervenció va respondre a una pregunta del conductor de l’acte, el periodista Josep Puigbó. García va descartar l’aeroport de Girona com a futura seu on desembarcar. Va afirmar que fer-ho podria reduir el nombre de passatgers dels seus vols a Barcelona.

El dirigent de Vueling va assenyalar que la companyia, que pertany al grup IAG, la fusió d’Iberia i Bristish Airways, ha triplicat el nombre de destinacions des de Barcelona (de 40 a 120) i té 30 milions de passatgers a l’any.

García va exposar que la companyia té 15 persones a l’equip comercial i 150 enginyers. Va explicar que un 57% dels seus clients els fan confiança pel preu i que un 30% dels passatgers volen per negocis. García havia treballat a Air France/KLM i LOT Polish Airlines.

A punt per a la temporada d’hivern

u.c

A finals d’aquest mes s’inicia la temporada d’hivern a l’aeroport de Girona, en la qual es registra una forta davallada del nombre de companyies i rutes que s’hi operen. Així, a partir del mes que ve, només hi haurà vols regulars de la companyia irlandesa Ryanair i la russa Pobeda, que manté els vols a Moscou i Sant Petersburg. Ryanair ja va anunciar fa mesos que per a la temporada d’hivern volarà a nou destinacions regulars des de Girona: Pisa (Itàlia), Bratislava (Eslovàquia), Frankfurt i Baden-Baden (Alemanya), Eindhoven (Països Baixos), Cracòvia (Polònia), Rabat (Marroc), Càller (Sardenya) i Riga (Letònia). La resta de companyies que han operat fins aquest mes a l’aeroport, com ara la britànica Jet2.com, reprendran els vols durant la pròxima temporada d’estiu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA