Economia

Josep Sánchez Llibre, nou president de Foment del Treball

La mesa electoral de la patronal catalana proclamarà l’exdiputat i vicepresident de Conservas Dani en els propers dies després que no s’hagi presentat cap candidatura alternativa

El vicepresident de Conservas Dani i exdiputat d’Unió, Josep Sánchez Llibre, serà el nou president de Foment del Treball i substituirà Joaquim Gay de Montellà al capdavant de la patronal catalana de les grans empreses.

La mesa electoral de Foment del Treball, constituïda aquest dimarts al matí, proclamarà Sánchez Llibre al llarg dels pròxims dies després que el termini per presentar candidatures finalitzés dilluns sense cap candidatura alternativa a la del vicepresident de Conservas Dani, segons ha informat aquest dimarts la patronal en un comunicat.

Sánchez Llibre ha presentat 219 suports, que equivalen a 1.719 vots a l’Assemblea, quan els Estatuts només demanen 40 suports per poder registrar la candidatura.

Segons el mateix comunicat, davant aquest escenari, no caldrà realitzar votacions en l’Assemblea Electoral de Foment del Treball del 5 de novembre, ja que en ser l’únic candidat a la presidència de la patronal, Sánchez Llibre serà proclamat automàticament president de Foment del Treball per als quatre anys vinents. Tampoc caldrà votar la renovació de la Junta Directiva de la patronal, ja que s’han presentat només 76 candidats, xifra que no supera el de càrrecs a elegir per l’Assemblea. La meitat de candidats a la Junta Directiva són nous membres.

Sánchez Llibre serà proclamat un cop s’hagi esgotat el termini de 48 hores perquè es presentin recursos a la candidatura i perquè la mesa electoral els resolgui. Així doncs, la proclamació de l’únic candidat a la presidència de Foment així com dels membres de la Junta s’haurà de fer abans del 2 de novembre, que és quan també venç el termini per desconvocar l’Assemblea Electoral.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona