Economia

Roses

Ponència sobre destinacions turístiques

Una ponència del vicerector de la Universitat de Girona (UdG) i expert en turisme, José Antonio Donaire, sobre destinacions turístiques i un debat amb empresaris i representants municipals inauguraran dilluns, a l’Hotel Spa Terraza de Roses, unes jornades de reflexió sobre el model turístic futur del municipi.

L’acte serà moderat pel professor de la UdG i doctor en turisme, dret i empresa Marc Grijalvo i està obert al públic, per mitjà d’inscripcions, fins avui, 2 de novembre, a l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus ([email protected] o al telèfon 650 291 583).Els empresaris de Roses volen fer un pas endavant per a la millora de la qualitat turística i perquè el municipi continuï sent capdavanter. Per aquest motiu es va acordar impulsar aquestes jornades, que tenen per objectiu posar sobre la taula el model turístic que es vol per als pròxims anys a Roses; marcar un full de ruta per al desenvolupament d’accions que incideixin en la millora de la qualitat turística, i trobar solucions a les problemàtiques que afecten el sector. L’acord el van prendre en junta l’Estació Nàutica Roses-Cap de Creus i Roses Comerç (les dues entitats representen més de 200 empresaris del municipi).El president de l’Estació Nàutica i de Roses Comerç, Miquel Gotanegra, considera que “cal fer una reflexió profunda d’on estem i cap a on volem anar i les conclusions a les quals s’arribi des del sector empresarial s’han de posar en pràctica en col·laboració amb l’Ajuntament”. En les jornades Roses, model turístic al segle XXI està previst que es duguin a terme cinc debats al voltant del desenvolupament turístic a Roses. Els debats giraran al voltant del posicionament turístic del municipi i els atractius de què disposa, i sobre la mobilitat. També s’analitzaran els diferents tipus d’allotjament i l’oci existent i s’abordaran qüestions com ara l’ocupació de la via pública i la venda ambulant. Amb els resultats dels debats s’elaboraran unes conclusions i després es presentaran públicament les accions que es proposen per desenvolupar en els pròxims anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona
economia

La reducció de la jornada i la plena ocupació centren les reivindicacions sindicals de l’1 de Maig

barcelona
economia

El govern regula el lloguer de temporada per evitar “la picaresca” que frena la baixada de preus

barcelona
GIRONA

L'ATA Xifra en 1.900 milions les indemnitzacions per la nova llei dels HUT

GIRONA
ECONOMIA

Campanya publicitària per atraure turistes internacionals i de proximitat

GIRONA