Economia

L’empresa tecnològica francesa papernest obre seu a Barcelona i crearà 120 llocs de treball fins al 2019

Són les primeres oficines de l’empresa després de la seu central de París

L’empresa tecnològica francesa papernest ha obert a Barcelona la seva primera seu fora de França des d’on centralitzarà l’expansió de la seva activitat empresarial a l’estat espanyol. L’obertura d’aquestes oficines suposarà la creació de 120 llocs de treball fins l’any vinent (l’empresa ja ha contractat 40 persones i preveu sumar-ne 80 més durant el 2019).

D’aquesta manera, les oficines de la capital catalana complementaran la seu central de la companyia a París i duran a terme des de tasques de desenvolupament de negoci, el màrqueting o les operacions de papernest a l’estat espanyol.

L’empresa ofereix un servei digital gratuït que gestiona els tràmits administratius derivats d’una mudança. Així, centralitza les subscripcions i contractes en àmbits com l’energia, internet, les assegurances o el canvi de correu postal.

L’objectiu de l’empresa és que aquestes noves oficines “siguin una extensió de la seva activitat de França”, segons els fundadors de l’empresa, Philippe de la Chevasnerie i Benoit Fabre, i treballin en la mateixa línia de negoci que les oficines de París. Per a ells, “Barcelona és la millor ciutat per seguir desenvolupant el nostre negoci a Europa gràcies a la seva dimensió internacional i a la qualitat del seu ecosistema de startups, d’una riquesa difícil de trobar perquè suma professionals molt diferent amb molta experiència en l’àmbit tecnològic”.

“Ens obrim a un nou mercat, amb un nou equip, però compartim el mateix objectiu de simplificar la vida a milions d’europeus”, subratlla Philippe de la Chevasnerie. L’empresa, amb seu central a París i fundada l’any 2015, compta actualment amb 200 treballadors a França, des d’on dona servei a 200.000 usuaris.

Per aquest projecte d’inversió, papernest ha comptat amb el suport d’ACCIÓ -l’agència per a la competitivitat de l’empresa de la Generalitat de Catalunya, depenent del Departament d’Empresa i Coneixement-.

En concret, l’empresa ha rebut el suport de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ. Aquesta unitat treballa des de Barcelona i la xarxa de 40 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions d’ACCIÓ al món per captar nous projectes d’inversió estrangera a Catalunya al mateix temps que assessora de manera integral les empreses estrangeres per facilitar el procés d’inversió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona