Economia

König destinarà a un projecte de l’Idibgi la recaptació de dos matins

Tots els diners que es facin els matins del 15 i 16 de desembre aniran a un estudi sobre teràpies alternatives a tractaments tradicionals contra el càncer

La cadena gironina de restaurants König destinarà tota la recaptació que faci en qualsevol dels seus establiments els matins del 15 i 16 de desembre a un projecte pioner en l’àmbit de la investigació del càncer que lidera el doctor Jordi Frigola, de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Girona (Idibgi).

Així, la recaptació de totes les consumicions que es facin aquell dissabte i diumenge de les nou del matí a la una del migdia en qualsevol dels deu establiments que la cadena té repartits pel territori català anirà destinada a aquest projecte, que té com a objectiu desenvolupar teràpies alternatives als tractaments tradicionals de càncer –quimioteràpia i radioteràpia– que tinguin menys efectes secundaris.

König és una empresa cent per cent gironina i familiar que té previst un creixement orgànic (només amb locals propis i no a través d’adquisicions o franquícies) per als propers dos anys. Així, té previst continuar amb la filosofia de fer una nova obertura cada dos anys. Les properes previstes són per a tres nous locals, a Vic, Blanes i Granollers.

Actualment, König ja disposa de quatre establiments a Girona ciutat, un a Vilablareix, un a l’Espai Gironès a Salt, dos a Barcelona –a la rambla Catalunya i al Born–, un a Figueres i un a Platja d’Aro, que va ser el darrer que va obrir.

La cadena de restaurants König va inaugurar el seu primer establiment l’any 1973 a la Gran Via de Girona i va representar un nou estil de gastronomia a la ciutat. Des de llavors, la cadena no ha parat de créixer, fins i tot, fora de terres gironines.

LA XIFRA

10
establiments
té en total la cadena de restaurants König a les comarques gironines i a Barcelona.

LES DATES

15-16.12.18
Els matins
d’aquests dos dies es destinarà tota la recaptació a el projecte d’investigació de l’Idibgi.

El Christmas Market aquest cap de setmana

Una setmana abans de la donació a l’Idibgi, és a dir, aquest cap de setmana, König celebra una nova edició del Christmas Market al seu establiment del carrer Font de l’Abat de Girona (a Fontajau). Durant ahir i avui, en aquest espai es poden trobar una trentena de paradetes, tallers i activitats, com ara un taller d’arts florals per a Nadal, un taller de lettering i un concert vermut, avui al migdia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona
GIRONA

Gelati Dino preveu obrir sis punts de venda més a curt i mitjà termini

GIRONA

La Paradoxa d’Easterlin

professor d'economia i empresa, Universitat de Girona, emprenedor i expert en gestió de crisi i desenvolupament de negoci
Tribuna

Memòria històrica

@sninobecerra / Catedràtic emèrit de l’IQS School of Management (URL)