Economia

GM Food va obrir 68 nous supermercats el 2018

Sota les marques Spar, Suma i Pròxim va generar 265 nous llocs de treball arreu de l’Estat espanyol

Dels nous centres, quaranta es van obrir a Catalunya, set dels quals a les comarques gironines

GM Food, l’empresa gironina líder en la distribució alimentària a l’Estat espanyol, va obrir 68 supermercats franquiciats amb les seves marques Suma, Proxim i Spar l’any 2018. Les noves obertures van crear un total de 265 nous llocs de treball i van representar un total de 13.421 m² de sala de vendes.

Dels nous centres, 40 es van obrir a Catalunya, dels quals 17 són Suma (dotze a Barcelona, dos a Girona, dos a Tarragona i un a Lleida), 17 són Pròxim (15 a Barcelona, un a Girona i un a Tarragona) i sis són Spar (quatre a Girona i dos a Barcelona). En aquests casos, han suposat la creació de 153 nous llocs de treball i un augment de 7.973 metres quadrats de sala de vendes.

GM Food té a Catalunya 25 Gros Mercat (14 a Barcelona, sis a Girona, quatre a Tarragona i un a Lleida); 324 supermercats franquiciats sota les marques Suma i Spar; 105 Pròxim, tres plataformes de cross docking i dues plataformes logístiques a Girona i Tarragona que donen subministrament a tots els establiments propis i franquiciats a Catalunya.

El creixement sostingut durant els darrers exercicis del negoci de l’àrea retail de GM Food consolida el pla d’expansió de la companyia gironina, que amb 228 obertures des de 2016 ha posicionat la seva xarxa de franquícies com una de les referents a l’Estat espanyol.

LA XIFRA

68
supermercats
franquiciats ha obert durant el 2018 arreu de l’Estat espanyol GM Food.

Un nou Spar al barri de Sant Narcís de Girona

Un supermercat Spar de proximitat al barri de Sant Narcís de Girona és una de les darreres obertures de Miservi, la societat creada conjuntament per Valvi supermercats i GM Food. El nou establiment, en el número 98 de l’avinguda de Sant Narcís, ocupa cinc persones i disposa d’una sala de vendes de 270 m² on es poden trobar les seccions habituals, entre les que destaquen la fleca, la fruiteria i el celler, en un horari d’obertura de dilluns a dissabte de dos quarts de nou a les nou.

Valvi Supermercats és una empresa de capital familiar 100% gironí i és la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Amb un volum de negoci de vora 60 milions d’euros, entre la seva activitat en la gestió de 53 supermercats propis amb les marques Spar, Valvi i Suma i també en la gestió dels 38 supermercats Spar pertanyents a a Miservi de supermercats SL, societat propietat de GM Food i de Valvi Supermercats, que té un volum de negoci de 45 milions d’euros. Tots aquests negocis estan situats a les comarques de Girona i Barcelona. Valvi Supermercats té com a proveïdor exclusiu GM Food.

GM Food Ibérica té un volum de negoci superior a 1.100 milions i més de 2.400 treballadors. La companyia centra l’activitat majorista en la línia de 69 cash&carry Gros Mercat, la venda a la restauració, la línia d’exportació, i la venda a l’engrós a detallistes i cadenes independents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

TURISME

Els càmpings de Lleida preveuen una bona temporada sense restriccions per sequera

LLEIDA
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona