Economia

Valvi obre un Spar a Tossa i reforma els supermercats de Calonge i Campdevànol

El nou establiment dona feina a vuit persones

Disposa d’una sala de vendes de 400 metres quadrats i d’una important secció de vins i licors

Valvi Supermercats ha incorporat a la serva xarxa de supermercats un nou establiment Spar a Tossa de Mar. L’empresa, a més, ha reformat totalment els establiments Spar de Calonge i Campdevànol.

El supermercat de Tossa, que es va inaugurar el 20 de juny passat, donarà feina a vuit persones i està situat a la urbanització de Santa Maria de Llorell. Disposa de seccions de fruiteria i fleca en lliure servei, i d’una important secció de vins i licors. L’establiment obre de dilluns a diumenge de 8 del matí a 9 del vespre i té una sala de venda de 400 metres quadrats.

Valvi va inaugurar, el mateix dia 20, la reforma total i nova imatge del seu establiment de Calonge, situat a la carretera de la Bisbal. Té una superfície de 550 metres quadrats de sala de venda, disposa de secció atesa de peixateria i de carnisseria (gestionada per Carnisseries Xarcuteries Arnall), a més de les seccions en lliure servei de fruiteria i fleca, i del celler Vinoteca VNTC Valvi.

Pel que fa a Campdevànol, la societat propietat de GM FOOD i de Valvi, Miservi de Supermercats, també va inaugurar a mitjan juny la reforma total i nova imatge del seu supermercat Spar, situat al carrer de la Gala. Disposa d’una sala de vendes de 360 metres, de secció atesa de xarcuteria i de fruiteria i fleca en lliure servei, i d’una important àrea de vins i licors.

Amb aquesta obertura i l’adaptació progressiva dels seus supermercats a la seva nova imatge, Valvi referma el model de botiga Spar dirigida a famílies i a llars que necessiten cobrir la compra diària o setmanal de tot tipus d’articles de gran consum i de producte fresc, i on es pot trobar una àmplia oferta d’articles en diferents formats, adaptats al consum diari.

Capital 100% gironí

Empresa de capital cent per cent gironí, Valvi Supermercat és la primera xarxa de supermercats independents de la demarcació de Girona. Amb un volum de negoci del voltant de 62 milions d’euros, centra la seva activitat en la gestió de 54 supermercats propis amb les marques Spar, Valvi i Suma, i també en la gestió dels 39 supermercats Spar pertanyents a Miservi de Supermercats SL, societat propietat de GM Food Iberica i de Valvi Supermercats, i amb un volum de negoci de 44 milions d’euros.

GM Food Iberica és la primera empresa del sector majorista de la distribució alimentària a l’Estat. Amb un volum de negoci superior als 1.100 milions d’euros i més de 2.500 treballadors, centra la seva activitat majorista en la seva línia de 73 cash&carry Gros Mercat, situats en 12 comunitats autònomes; en la venda a la restauració organitzada amb la divisió FoodService; la línia d’exportació Export, i la venda al major.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

economia

Les exportacions gironins creixen un 11% i les vendes arriben als 706 milions

girona
Orient Mitjà

S&P rebaixa la nota del deute d’Israel per l’escalada de la tensió a la regió

barcelona
economia

L’Íbex baixa un 0,8% per les tensions a l’Orient Mitjà

barcelona
EMPRESA

Carme Torras, premi Manel Xifra a la transmissió de coneixement tècnic i tecnològic

GIRONA
economia

El Port de Mataró acollirà el primer Saló Internacional Nàutic amb una trentena d’expositors

mataró

Reempresa evita el tancament de 440 empreses gironines durant l’última dècada

girona
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona