La Borsa
Més valors
Economia

S’inicia la temporada de la trumfa de la vall de Camprodon

Onze restaurants de la zona ofereixen plats elaborats amb aquest tubercle

L’associació Cuines de la Vall de Camprodon ha començat la tretzena edició de la Temporada Gastronòmica de la Trumfa, amb una àmplia proposta de plats i menús temàtics on aquest tubercle és el protagonista. Aquesta campanya s’acabarà al 29 de setembre i hi participen onze restaurants de la vall i sis establiments més dels col·lectius dels Fogons de la Vall de Ribes i de l’Associació d’Hostaleria del Ripollès.

La trumfa conreada a la vall de Camprodon té unes característiques organolèptiques especials perquè creix lentament i acumula nutrients i qualitats específiques pel fet d’estar més temps soterrada. L’alçada, la terra i el clima contribueixen a fer una patata nova de textura forta i sabor profund.

La Cooperativa Ramadera de Molló desenvolupa un projecte de promoció d’aquesta patata compaginat amb un cultiu respectuós amb la terra.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les juntes de CaixaBank i Bankia aprovaran la fusió

Barcelona

Els empresaris de l’oci nocturn demanen tests d’antígens per poder obrir

girona
Economia

El Consorci de la Zona Franca aprova un pressupost amb 26,9 milions d’inversió

Pimec calcula que un 30% de les empreses tancarà i una de cada tres farà fora treballadors per la Covid-19

barcelona

El Sabadell prioritza el mercat intern i es vol vendre TSB

Barcelona

‘Regala Girona’, l’ajut al comerç i a la restauració

girona / LLORET DE MAR

Querella de Pimec contra Canadell per injúries

El Banc Sabadell encarrega a Goldman Sachs la venda de la filial britànica TSB

Barcelona

Gairebé una cinquantena dels 162 hotels que van tornar a obrir a Barcelona han tancat de nou

Barcelona