Economia

Una aplicació més veloç i amb menys pes

El mercat digital de les aplicacions està en constant evolució, i ja comencen a ser una realitat les anomenades superapps, és a dir, les que reuneixen en un sol lloc tot el que l’usuari necessita

Les noves millores a l’app, tant per a Android com per a iPhone, del BBVA permeten que els clients puguin accedir a aquesta eina en quatre segons i ocupant menys emmagatzemament en el seu terminal. En els telèfons Android, la mida de l’aplicació s’ha reduït un 40%, mentre que en iOS ha estat un 15%.

El BBVA ha estat considerat, durant els darrers tres anys, el líder mundial i europeu en banca mòbil. La firma Forrester Research, en el seu informe The Forrester Banking Wave: global mobile apps summary, la situa com a líder de les millor entitats amb apps de banca mòbil del món.

Així, l’àrea de canal mòbil del BBVA a l’Estat espanyol està constantment al dia de les tendències tecnològiques, i revisa les actualitzacions per adaptar-se als sistemes operatius i implementa tan aviat com és possible les noves característiques a l’aplicació. Així, ofereix al client la millor experiència digital perquè pugui gestionar les seves finances i per avançar cap a les que ara es coneixen com a superapps.

Actualment, els serveis financers ofereixen, des de les seves apps, a més de gestió bancària, tot tipus d’actualització pel que fa a xarxes socials, a repartiment de menjar a domicili o reserva de transport.

Aquestes millores per als clients estan alineades amb les actualitzacions requerides per les grans companyies digitals. Per exemple, tot i que la companyia Google permet fins a l’agost del 2021 que les empreses adaptin les seves aplicacions al format de 64 bits perquè puguin albergar-se en Google Play, el BBVA ja ha implementat les noves modificacions. Els treballs d’optimització de la velocitat de l’aplicació del BBVA han fet que actualment s’hagi reduït en un 50% el temps d’accés a la mateixa, incrementant la rapidesa per part de client a l’hora de poder obtenir la seva informació financera. A més, l’app ocupa menys, fet que permet a l’usuari disposar de més espai d’emmagatzematge al dispositiu mòbil.

Es preveu que durant aquest any s’incorporin noves optimitzacions que reduiran encara més la mida i incrementaran la velocitat d’accés a l’aplicació del BBVA.

Millora constant

Els clients del BBVA ja poden compartir les despeses realitzades a través de Bizum amb diverses persones alhora. Es tracta d’una nova funcionalitat dins aquest sistema de pagament de què formen part gairebé el 100% de les entitats financeres a l’Estat espanyol. En aquest sentit, el BBVA és actualment l’entitat amb més usuaris, amb 1,3 milions, fet que suposa gairebé el 21,6% de tots els clients de Bizum.

A això, cal afegir-hi que l’ús d’altres tecnologies, com ara Lottie, ha permès també generar animacions a través de l’aplicació, optimitzant el pes de l’aplicació, alhora que s’ofereix al client una experiència millor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

societat

L’Incavi invertirà 7 milions d’euros fins el 2030 per adaptar la viticultura al canvi climàtic

Reus
economia

Henkell Freixenet creix un 4,1% l’últim any assolint 1.230 milions d’euros de facturació

sant sadurní d’anoia
medi ambient

Part de les vinyes del Penedès, en perill de mort, per la sequera

VILAFRANCA DEL PENEDÈS
Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida