Economia

tarragona

El 70% dels treballadors de Correus fan vaga per un pla d'inversions i la viabilitat del servei, que creuen amenaçat per la llei que el regularà a partir de l'1 de gener del 2011

Les oficines del servei de Correus d'Amposta, Sant Carles de la Ràpita, Alcanar i Cambrils van tancar ahir per la vaga convocada per aquest col·lectiu de funcionaris a tot l'Estat. El seguiment de la plantilla a la demarcació de Tarragona va ser del 70% dels aproximadament 800 treballadors que la conformen. Els treballadors de Correus es van afegir a les més de cinquanta concentracions convocades a tot l'Estat amb motiu de la tramitació de l'avantprojecte de llei postal, que emmascara, segons els sindicats, la futura privatització del sector. La jornada de vaga l'han convocat les organitzacions CCOO, CSI-F, Sindicato Libre, CGT, ESK i Intersindical Valenciana, que demanen un pla d'inversió per garantir la modernització i la dotació de la plantilla suficient per oferir el servei universal de correus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.