Economia

Cityscoot, nou operador de “motosharing” a Barcelona

L’operador francès iniciarà la seva activitat a Barcelona amb 350 motocicletes elèctriques, amb la previsió d’obrir servei aviat a altres ciutats de l’Estat

Cityscoot, operador francès en serveis de mobilitat elèctrica compartida, s’ha instal·lat a Barcelona, que li ha de servir de cap de pont per obrir el servei a altres ciutats de l’Estat.

Cityscoot, que va començar a operar a París l’any 2016, actualment té presència a Niça, Milà, roma i Barcelona, i posseeix una flota de més de 7.000 motos elèctriques. Per accedir a aquest servei es pot fer servir la pròpia app de Cityscoot, i a París i Niça també a través de l’aplicació mundial de ride-hailing Uber.

La nova operadora de motosharing començarà a operar a Barcelona amb una flota iniciat de 350 motocicletes elèctriques, el nombre màxim que de moment permet l’Ajuntament de Barcelona a cada operador després de l’última adjudicació de llicències.

Segons Alejandro Agustí, responsable de Ciyscoot a Espanya, “A Cityscoot estem convençuts que el futur de la mobilitat urbana serà 0 emissions i 0 soroll. La mobilitat elèctrica compartida té un paper clau en una nova mobilitat més sostenible, en la qual Barcelona treballa per a ser un referent. A Cityscoot treballarem de la mà de les Administracions per a promoure aquesta mobilitat eco-sostenible”.

La companyia compta arreu amb un equip de 332 treballadors especialitzats i el mes de febrer passat va anunciar una nova ronda de finançament de 23 milions d’euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona