Economia

Pla d’acció a Figueres per a la reobertura de locals buits

L’Ajuntament ho planteja com una de les mesures del pla de reactivació econòmica municipal post-Covid-19

S’iniciarà amb una diagnosi comercial a la ciutat amb suport de la Generalitat

Diagnosi de la situació del comerç a la ciutat de Figueres i pla d’actuacions per a la reobertura de locals buits. La primera part d’aquest projecte, la diagnosi comercial, es durà a terme l’últim trimestre d’aquest any. Un cop es tinguin aquestes dades a mà, les accions per a la reobertura de locals comercials que actualment estan buits es preveuen impulsar al llarg de l’any 2021.

El projecte que anuncia l’Ajuntament de Figueres es durà a terme amb el suport del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya, en el marc d’un programa de suport als municipis en aquest àmbit. En aquest marc, l’Ajuntament es beneficiarà d’una subvenció de 7.000 euros per part de la Generalitat que es destinaran a impulsar la diagnosi i el pla per a la recuperació de locals comercials buits.

Pla post-Covid

El dispositiu es promourà des de la regidoria de Comerç, encapçalada per la regidora Ester Marcos. L’Ajuntament de Figueres tira endavant aquesta actuació com una de les mesures que formen part del pla de reactivació econòmica municipal de Figueres post-Covid-19. Aquest pla preveu accions orientades a donar suport als sectors més afectats per la situació econòmica i social, a donar seguretat a empresaris i clients.

També es pretén reactivar el consum a la ciutat i ajudar a establir noves estructures per facilitar el canvi econòmic, impulsar noves formacions per augmentar la competitivitat d’empreses i treballadors, i diversificar el model econòmic actual de la capital de l’Empordà.

Actes aixecades a dos bars per incompliments

La Guàrdia Urbana de Figueres ha aixecat actes administratives a dos bars, un al carrer Santa Llogaia i un altre a la plaça de l’Estació de Figueres, en el marc dels controls en establiments per garantir el compliment de les mesures de seguretat. Segons informa l’ACN, un estava tancat i tenia clients a l’interior que no duien mascareta ni mantenien la distància interpersonal d’1,5 metres. En l’altre cas, el local continuava obert a tres quarts de dues de la matinada amb persones fumant a dins.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

ECONOMIA

El termini per reclamar despeses hipotecàries comença en anul·lar-se la clàusula abusiva

BARCELONA
GIRONA

El Govern aprova ajuts a la pagesia per valor d’11,4 milions d’euros

GIRONA
GIRONA

La CGT de Correus denuncia falta de personal en una desena de barris

GIRONA
economia

El Banc Sabadell guanya 308 milions el primer trimestre, un 50% més que l’any passat

barcelona

Unió de Pagesos considera un “pedaç” el decret pel control de fauna cinegètica

girona
Unió Europea

TikTok suspèn el programa de punts de la versió ‘Lite’

Barcelona

Èxit de participació del XXV Fòrum Industrial

girona
economia

Menys burocràcia en els plans d’estalvi d’aigua per ramaders i agricultors

barcelona
Estats Units

Aproven la llei que podria suposar la prohibició de TikTok als EUA

Barcelona