Economia

La Terra Alta estrena el primer càmping amb port fluvial

Ocupa 1,3 hectàrees a la Pobla

Port Massaluca ocupa una superfície d'1,3 hectàrees i ofereix cent places d'allotjament, amb espais per tendes de campanya i caravanes. Es tracta d'una iniciativa de l'Ajuntament que ha cedit l'explotació del ressort turístic a una empresa privada. El complex inclou una àmplia oferta complementària amb l'embarcador fluvial i el lloguer de caiacs, bicicletes i amb diverses activitats lúdiques com ara tasts de vins de la Terra Alta o tallers de sabons artesanals. A més, la proximitat del pantà de Riba-roja d'Ebre permet la possibilitat als turistes de practicar la pesca esportiva del silur, la perca i la carpa, entre altres espècies. L'excursionisme, l'observació d'ocells i els espais de la Batalla de l'Ebre són altres atractius de la zona. El càmping també ofereix un servei de restaurant, que basa els seus plats amb productes típics de la zona.

Pel que fa a la ubicació de Port Massaluca és a vuit quilòmetres de la Pobla de Massaluca i a poc més d'un quilòmetre de l'estació de ferrocarril de la Pobla-Faió, de la línia ferroviària entre Barcelona i Saragossa.

Navegació

D'altra banda, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre va posar en marxa ahir el servei de transport turístic fluvial entre Ascó i Miravet. Fins al 12 de setembre es faran dos viatges cada dia entre Móra i Ascó i Móra i Miravet, com també trajectes de curta durada per la rodalia de Móra d'Ebre, Móra la Nova, Ascó, Vinebre i Miravet. Amb aquest servei turístic, el Consell de la Ribera pretén potenciar la navegació fluvial al tram alt del canal navegable del riu Ebre. També ahir es va posar en marxa el llagut turístic Lo sirgador, una iniciativa del Departament d'Innovació i que podrà transportar fins a 53 passatgers entre Amposta i Ascó. D'altra banda, l'Institut per al Desenvolupament de les Comarques de l'Ebre (Idece) organitzarà aquest diumenge una piraguada popular entre Vinebre i Móra la Nova. Es tracta d'un trajecte de dotze quilòmetres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona
Economia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA