Economia

La Selva s’expandeix amb noves instal·lacions a Cassà

L’empresa preveu produir-hi la nova aposta de productes de xarcuteria vegetariana amb la marca AlterVego

Les instal·lacions actuals de Campllong s’ampliaran amb uns 8.000 m² més

La Selva, una de les empreses referents a la demarcació de Girona del sector carni i la xarcuteria, aposta per obrir-se camí en el nou mercat de la xarcuteria vegetariana. Ho farà amb el llançament d’una nova marca especialitzada, AlterVego, i una ampliació en nous terrenys a Cassà de la Selva. En l’actualitat el projecte s’està desenvolupant a les instal·lacions situades a Campllong, on ja ha suposat una inversió propera al milió d’euros. L’ampliació es farà en una nova finca de 18.000 m², adquirida ara fa un any a l’entrada del polígon industrial de Cassà de la Selva.

Nous terrenys

Uns 8.000 m² es preveuen destinar a AlterVego i la resta de solar a curt termini es destinarà a lloguer, si bé no es descarta que per necessitats futures s’hi puguin desenvolupar projectes propis. De moment s’està procedint a l’enderroc del bloc industrial central d’aquesta antiga fàbrica d’aglomerats a Cassà. El terreny disposa de 5.850 m² edificats, dels quals 1.850 m² seran per al projecte d’AlterVego. Sense avançar-se pel que fa a terminis, l’empresa explica que l’operativitat de les noves instal·lacions es determinarà segons els resultats de comercialització dels nous productes. En paral·lel, però, la producció principal de La Selva es continuarà fent a les instal·lacions de Campllong.

Productes vegetarians

Entre els productes que es preveuen comercialitzar amb aquesta nova gamma destinada als consumidors que volen reduir el seu consum de carn destaquen propostes com ara AlterBacon, presentat com “la primera cansalada d’origen vegetal, fumada amb fusta de faig, amb la textura i el sabor de la d’origen animal...”; AlterPavo (rodanxes de estil gall dindi elaborades amb soia, oli d’oliva i ou), o AlterGrill (filet de base vegetal a l’estil gall dindi).

Una nova xarcuteria

“És una nova manera d’entendre la xarcuteria. Hi hem posat moltes ganes perquè no volem que sigui un producte més, sinó una nova línia de treball i de negoci que aporti a la societat un producte de base vegetal amb la qualitat de sabor i textura pròpia de la xarcuteria tradicional i de La Selva”, diu Xavier Albertí, director general. En l’actualitat La Selva disposa d’unes instal·lacions de més 32.000 m² i una facturació anual que supera els 80 milions d’euros.

LA FRASE

És una nova manera d’entendre la xarcuteria, de base vegetal i sabor de la xarcuteria tradicional
Xavier Albertí
director general de la selva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estats Units

La Fed retalla mig punt els tipus d’interès en la primera rebaixa des del 2020

Barcelona
Estats Units

Tupperware inicia el procediment de fallida

Barcelona
economia

Mataró guanya una primera demanda al Corte Inglés que li reclama 24 milions

Mataró
unió europea

Anul·len una multa a Google per pràctiques abusives en publicitat

barcelona

El Consorci de les Gavarres augmenta un 14,36 % el pressupost 2025

monells

El Girocamping PRO presentarà noves eines per potenciar la sostenibilitat

SANT PERE PESCADOR
Economia

El BBVA no apujarà l’oferta de l’opa al Sabadell perquè ja és “molt atractiva” pels accionistes

barcelona
economia

Nous ajuts per impulsar el comerç de Mataró

mataró

L’ampliació de l’Outlet Gran Jonquera s’obrirà el mes d’octubre

LA JONQUERA