Economia

Uriach tanca el 2020 amb pujada de vendes

Uriach va facturar l’any passat 240 milions, cosa que suposa un increment d’un 5% respecte al 2019. Oriol Segarra, conseller delegat de la farmacèutica, va dir que les bones dades s’expliquen per la diversificació de països, negocis i productes. Segarra també va anunciar l’adquisició de Sidroga, que té centres de producció a Alemanya i dues filials a Àustria i Suïssa i que aportarà una facturació de 60 milions anuals.

La pandèmia escurça els guanys de Covestro

redacció

L’empresa química Covestro va tancar l’any fiscal 2020 amb un resultat net de 459 milions, la qual cosa suposa una reducció del 16,8% en relació amb l’any anterior. La causa d’aquesta reducció és l’impacte de la pandèmia, que va fer caure les seves vendes un 13,7%. L’exercici va estar condicionat completament per la Covid-19, que va perjudicar l’activitat de la fabricant de polímers en el primer semestre.

Calvet replica a Renfe i defensa competències

redacció

El conseller de Territori i Sostenibilitat en funcions, Damià Calvet, va criticar ahir que Renfe vulgui gestionar la línia a l’aeroport del Prat i les rodalies de Lleida. En un fil a Twitter, el conseller va lamentar que “després d’anys de desinversió, de mal servei i d’una manca total de credibilitat” arribin queixes de Renfe quan la Generalitat “fa un pas endavant” amb FGC per gestionar l’R-Aeroport i les rodalies de Lleida. Calvet responia així a les afirmacions fetes la vigília pel president de Renfe, Isaías Táboas, i el coordinador del pla de rodalies, Pere Macias, durant la presentació del pla a Foment del Treball. Calvet considera “inaudit” que Renfe pretengui passar per damunt del gestor Adif i de l’Estatut d’Autonomia, que “dona competències a Catalunya” sobre la xarxa interna. Calvet també es va exclamar pel “traspàs incomplet” de la gestió.

Els actius fan perdre 158 milions a Applus

redacció

El grup de certificació Applus va perdre 158,2 milions el 2020, en contraposició al benefici de 55,7 milions del 2019. Aquesta evolució és deguda sobretot al deteriorament d’actius i efectes comptables, en un exercici condicionat pels efectes de la Covid. El grup va obtenir uns ingressos de 1.557,6 milions d’euros, un 12,4% menys que l’any anterior, amb descens de la facturació en les quatre divisions del grup.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA