Economia

Un nou carregador ràpid de Circontrol

La firma especialitzada en solucions de recàrrega per al vehicle elèctric llença eVolve Rapid, que permet la càrrega ràpida sense necessitat d’alta potència

Circontrol acaba d’introduir al mercat la nova gamma de carregadors eVolve Rapid de 25 kW que permeten la càrrega ràpida sense necessitat d’alta potència.

Aquests nous equips estan pensats per a flotes, s, tallers, concessionaris i altres aparcaments privats on no sigui necessari facturar la càrrega. La nova gamma de Circontrol ofereix un temps de càrrega 2 o 3 vegades menor que en càrrega alterna. La gamma eVolve Rapid redueix el temps de càrrega oferint fins a 150 km d’autonomia en una sessió de càrrega d’una hora, facilitant així l’experiència als usuaris de vehicle elèctric. Com explica Joan Sardà, responsable de Màrqueting de Circontrol, “un vehicle elèctric necessita, de mitjana, 17 kW per recórrer una distància de 100 km, i la majoria de punts de recàrrega ofereixen entre 7.4 kW i 11 kW de potència.” Aquesta nova gamma de Circontrol, de la mateixa manera que els últims llançaments de la companyia, com el Raption 100, està pensada per a carregar en una escala de voltatge molt àmplia, des dels 200 fins als 920 V. La nova gamma eVolve Rapid arriba al catàleg de Circontrol en un moment en el qual expandir la xarxa d’infraestructura de recàrrega de vehicle elèctric, sobretot de càrrega ràpida, resulta clau per a la implementació definitiva dels vehicles elèctrics a les nostres carreteres. “Innovar en la càrrega ràpida i en la infraestructura de recàrrega resulta fonamental per tal que el vehicle elèctric s’implementi definitivament i esdevingui un transport com qualsevol altre”, subratlla Sardà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA