Economia

El Grup Peralada i el Festival de Torroella, premis G!

Els premis G! honorífics de turisme també van ser per a l’empresària Carme Hospital i per a la cap de sala Elena Gascons

Es van entregar ahir al Museu d’Arqueologia de Catalunya - Empúries

El Grup Peralada, el Festival de Torroella de Montgrí, l’empresària hostalera Carme Hospital i Poch, la cap de sala Elena Gascons i Díaz són els guardonats amb els premis G! honorífics que es van atorgar ahir al Museu d’Arqueologia de Catalunya - Empúries, amb un aforament limitat. Els premis G! de comunicació s’han concedit als treballs publicats i divulgats a la revista Der Feinschmecker, a la productora Mandarina i als blogs de viatges L’Oeil d’Eos i de Ràdio 5. Finalment, el premi en la categoria de recerca i investigació Yvette Barbaza s’ha concedit al projecte de recerca Girona sabe a memoria. Els Premis G! de Turisme de les Comarques Gironines, organitzats pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona, arriben a la quinzena edició i van ser presidits pel president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, i hi va participar el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Ramon Tremosa, que va destacar: “La pandèmia ha evidenciat que el turisme és un sector tractor de l’economia catalana. Hem de recuperar la potència del sector.”

Premis honorífics

El XV Premi G! Josep Pujol i Aulí a la tasca professional va ser per a l’empresària Carme Hospital, en reconeixement a la seva llarga trajectòria professional, en què ha mantingut el lideratge dels seus establiments i ha fomentat el turisme de qualitat a la Costa Brava.

El XV Premi G! Xiquet Sabater al projecte empresarial va ser per al Grup Peralada, en reconeixement a l’excel·lent tasca desenvolupada com a grup empresarial familiar amb presència en nombrosos sectors, com ara l’hostaleria, l’oci, la cultura, la producció vitivinícola i la indústria, amb gairebé totes les activitats situades al voltant de la vila de Peralada.

El IX Premi G! especial Jordi Comas i Matamala va recaure en el Festival de Torroella de Montgrí, per haver-se convertit en un ambaixador a l’exterior de la “nostra cultura i identitat, així com del territori, en quaranta anys de trajectòria”.

Pel que fa al VI Premi G! Juli Soler i Lobo va ser per a Elena Gascons i Díaz, en reconeixement a la seva trajectòria i experiència professional en l’àmbit de la restauració a les comarques gironines, en què va portar a l’excel·lència l’ofici de cap de sala del restaurant Tinars, i per la seva vocació de servei, cultura de l’esforç, dedicació i estima per la Costa Brava.

LA XIFRA

15a
edició
dels Premis G! de Turisme de les Comarques Gironines, organitzats pel Patronat de Turisme de Girona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Economia

L’acord perquè Chery fabriqui vehicles a l’antiga Nissan es signarà divendres

barcelona
economia

El Govern autoritza a Circuits de Catalunya a adjudicar la gestió a Fira de Barcelona

BARCELONA
Xina

L’economia xinesa creix un 5,3% en el primer trimestre

barcelona
economia

Tesla acomiadarà 15.000 treballadors, el 10% de la seva plantilla global

barcelona

Stuart anuncia un ERO però diu que mantindrà un “pol tecnològic” a Barcelona

Barcelona
turisme

Les estacions d’esquí de Lleida tanquen una bona temporada

lleida
economia

La Generalitat assegura que s’han resolt més de la meitat dels fons europeus

barcelona
CASSÀ DE LA SELVA

L’Ajuntament reconeixerà el teixit empresarial del municipi

CASSÀ DE LA SELVA
economia

El barril de Brent baixa dels 90 dòlars tot i la tensió a l’Orient Mitjà

barcelona