La Borsa
Més valors
Economia

Tastar olis de l’Empordà a 25 restaurants

Són dels trulls Empordàlia, Ylla, Masetplana i Serraferran

Els restaurants de la Cuina del Vent i Girona Bons Fogons ofereixen fins al 31 de juliol olis dels trulls Empordàlia, Masetplana, Ylla i Serraferran, tots de la DOP Oli de l’Empordà. Tasta l’oli de l’Empordà, que es va presentar ahir a Palau-saverdera, té el suport del segell Girona Excel·lent, la Diputació de Girona i el departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.

En la campanya participen un total de 25 restaurants. Del col·lectiu Cuina del Vent són: Empòrium, Amiel & Molins, Reina de Port-lligat, Voramar, Els Pescadors, Rom, Falconera, Duran Hotel & Restaurant, Castell de Peralada Restaurant, Norat, Can Jeroni, La Taverna del Barri Vell, Mas Falgarona, Sumac i El Corral de Sant Quirze. Pel que fa al col·lectiu de cuina Girona Bons Fogons, hi participen: Àpats, Duc de l’obac, la Riera, Umai, Occi, Divinum, EGG, Massana, El Celler de Can Roca i Novara Hotels.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

GPA Innova fitxa la influent empresària Anna Navarro

Barcelona
HABITATGE

10 anys de la PAH

Economia

ERTO de l’empresa Mahle a Montblanc per a 826 empleats

Montblanc

CaixaBank accepta 6.058 sortides de les 8.208 sol·licituds d’adhesió a l’ERO

Barcelona

Sánchez insta a donar una resposta “a nivell europeu” a l’increment de preu de l’electricitat

Atenes

Grífols compra la farmacèutica Tiacheng per 1.100 milions d’euros i es fa amb el 90% de Biotest

barcelona

La intersindical veu “ridícul” l’augment del salari mínim i demana adaptar-lo als territoris

barcelona
MONTSE MOLLA
VITICULTORA I PAGESA

“Per a aquell avi, aquell vi oxidat era expressió de màxima qualitat”

CALONGE

Premis Guitart, per partida doble

LLORET DE mar