Economia

Sony cancel·la la seva participació presencial al Mobile World Congress

La marca nipona és la primera gran baixa del certamen i no ha concretat si hi prendrà part de forma virtual

Sony no participarà de forma presencial en edició d’aquest any del Mobile World Congress a conseqüència de la pandèmia, segons ha avançat aquest dijous Ser Catalunya i ha confirmat l’ACN.

Fonts de l’empresa han explicat que aquest any tampoc tindran estand a la fira mundial de mòbils i que encara no han decidit si hi prendran part de forma virtual o de quina forma comunicaran les novetats de la marca per a aquest 2022.

Sony ja va cancel·lar la seva presència en les dues edicions anteriors per la pandèmia i també va ser de les primeres grans marques en anunciar-ho. Per ara, és la primera gran baixa per a aquesta edició del Mobile World Congress, que de moment se celebrarà tal com estava previst entre el 28 de febrer i el 3 de març.

GSMA, “sorpresa” per l’anunci de Sony perquè l’empresa no havia arribat a reservar espai i no és expositor des del 2019

L’organitzadora del Mobile World Congress (GSMA) ha mostrat la seva “sorpresa” per l’anunci de la retirada de Sony del congrés de telefonia mòbil, que se celebrarà a Barcelona entre el 28 de febrer i el 3 de març i pel qual no havia arribat a reservar espai.

En un comunicat al qual ha tingut accés l’ACN, GSMA recorda que la marca japonesa “no ha participat com a expositor a l’esdeveniment des del 2019”. “Encara que això és decebedor, respectem les decisions estratègiques preses per la companyia”, afirma la nota, que “desitja el millor” al grup nipó. GSMA afegeix que continuen centrats a organitzar “un esdeveniment imprescindible” i que ho faran amb “l’aclaparador suport de la indústria” així com de Catalunya, Barcelona i l’Estat espanyol.

Preguntada per l’ACN, Sony no ha aclarit si havien reservat espai prèviament a anunciar que es retiraven de l’esdeveniment, a conseqüència de la pandèmia. Fonts de l’empresa han explicat que encara no han decidit si hi prendran part de forma virtual o de quina forma comunicaran les novetats de la marca per a aquest 2022.

Sony ja va cancel·lar la seva presència en les dues edicions anteriors per la pandèmia i també va ser de les primeres grans marques en anunciar-ho. De fet, fonts de GSMA, asseguren que l’empresa tampoc va arribar a reservar un espai en aquells moments.

Les grans multinacionals de telecomunicacions mantenen per ara la participació al MWC tot i l’absència de Sony

Les grans empreses de telecomunicacions mantenen per ara la participació al Mobile World Congress (MWC) tot i l’absència de Sony, que ha informat aquest dijous que no participarà en el congrés de telefonia més gran del món, que s’ha de celebrar a Barcelona entre el 28 de febrer i el 3 de març.

Marques com Telefònica, Vodafone, Orange, i Ericsson han confirmat a l’ACN que mantenen l’assistència presencial encara que totes han puntualitzat que segueixen l’evolució de la covid de prop per a prendre la millor decisió per als seus empleats.

Telefònica, soci fundador del Mobile, continua treballant amb les dates previstes. Fonts de l’operadora espanyola han puntualitzat que estan atents a l’evolució de la pandèmia, que ja va obligar a cancel·lar l’esdeveniment del 2020 i a posposar el del 2021. En l’edició de l’any passat, que es va celebrar excepcionalment a l’estiu, l’empresa va ocupar un estand de més de 950 metres quadrats, amb sis demostracions de transformació digital, moltes amb ús de 5G.

Una resposta similar han donat dues de les operadores més grans que participen al Mobile, Vodafone i Orange.

També Ericsson, Samsung i Hewlett Packard Enterprise mantenen l’interès a participar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA
economia

Boeing canvia de direcció

barcelona