Economia

Gelati Dino, amb seu a Empuriabrava, ja té botiga a Doha

És producte de l’entesa amb Harvest International Trading

Ja tenia 32 establiments, un dels quals a Marràqueix

L’empresa amb seu a Empuriabrava Gelati Dino acaba d’inaugurar un establiment a la capital del Qatar, Doha, en concret al centre comercial del port de Doha. Aquesta és la primera botiga de la firma catalana a l’Àsia, una obertura que ha estat possible després d’associar-se amb Harvest International Trading. Aquest any, Gelati Dino ha obert quatre noves gelateries, i en suma ja 33, la majoria de les quals són a Catalunya i a l’Estat espanyol. La gelateria de Qatar ha generat sis llocs de treball i està situada en un espai de 100 metres quadrats de superfície.

L’entrada de Gelati Dino a Qatar es va produir a través del contacte amb Nasser Hassan al-Jaber, president de NAAAS Holding Group, un grup immers en els sectors de l’hostaleria, immobiliaris i logístics. Stefano Rosso, director de marca i tercera generació del negoci, explica que NAAAS es va posar en contacte amb Dino per iniciar un projecte d’expansió a Qatar. “Per a Gelati Dino és una gran oportunitat i un pas internacional important. Després de conèixer els nostres gelats en una visita a Barcelona i de fer un estudi minuciós del projecte, van mostrar l’interès perquè obríssim una gelateria a Qatar. El seu hòlding es compon de diferents divisions de negoci, una de les quals és la importació d’aliments a través de Harvest Trading International.” Rosso afegeix que el projecte comença a Qatar, però que els agradaria expandir-se “pel golf aràbic”.

“No tenen l’hàbit”

El director de marca de Gelati Dino afirma que, a Qatar i a la zona del golf, “en els últims anys marques de tot el món hi estan entrant per oferir-hi els seus productes”. “No tenen l’hàbit de consumir gelats i, per tant, hi ha molt camí per recórrer”, assenyala.

LA XIFRA

450.000
litres de gelat.
Gelats Dino fabrica 4,5 milions d’unitats de gelat de 100 mil·lilitres a l’any.

La quarta nova botiga de l’any

El de Qatar és el quart punt de venda que Gelati Dino ha obert aquest 2022. Durant el primer semestre va inaugurar noves gelateries a Madrid (al barri de Chamberí), al centre comercial Finestrelles, d’Esplugues de Llobregat (Barcelona), i en el nou glamping Pola Giverola de Tossa de Mar (Girona). Les quatre noves obertures han generat 16 nous llocs de treball. Gelati Dino té un total de 33 establiments i el seu gruix de botigues estan situades arreu del litoral gironí i en ciutats com Girona i Barcelona, i també a Madrid, Torremolinos, Saragossa i Marràqueix (Marroc).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

El nen prodigi de les criptomonedes, condemnat a 25 anys de presó

barcelona

Lloguers impagables

Barcelona

Els lloguers dels ‘expats’

Barcelona
estats units

La xarxa social de Donald Trump es dispara un 54% en el seu primer dia en borsa

barcelona
ECONOMIA

Sabadell lidera l’acompanyament perquè les empreses no tanquin per manca de relleu

SABADELL
unió europea

La UE acorda eximir els petits agricultors de sancions i controls mediambientals

barcelona

Ajudes per plantes de biogàs a les petites i mitjanes explotacions

vilobí d’onyar
estat espanyol

El govern espanyol compra un 3% de Telefónica a través de la SEPI

barcelona
TURISME

Més reserves per Setmana Santa i amb més antelació a la demarcació de Barcelona

BARCELONA