Economia

Montsià

Les galeries del nou centre comercial d'Amposta obren les portes demà

Es tracta de la primera fase d'un projecte que haurà representat 30 milions d'euros d'inversió i la creació d'uns 300 llocs de treball

En plena crisi econòmica, Amposta haurà aconseguit convertir en realitat un centre comercial, que, en paraules del seu alcalde, Manel Ferré (CiU), “serà el referent comercial de totes les Terres de l'Ebre”.

Així, demà s'inaugurarà la primera fase del centre comercial Futuro Ciudad Amposta, una primera fase que inclou unes galeries comercials de 2.300 metres quadrats amb una trentena de comerços entre botigues de roba, calçat, cafeteries, telefonia mòbil o animals de companyia, per citar-ne alguns exemples. “Es tracta d'una preinauguració en espera que a principi d'any obri Carrefour, l'hipermercat que ha de ser la locomotora d'aquest nou eix comercial”, explicava Manel Montes, el representant dels comerciants, tot precisant que la promotora del projecte, una filial de la multinacional Neela Investments SA, presidida pel valencià Jorge Juan Flor, ha donat les màximes facilitats perquè les galeries puguen aprofitar l'empenta de la campanya de Nadal i Reis, tot i el retard de la posada en marxa del Carrefour.

El global del projecte representarà una inversió d'uns 30 milions d'euros, dels quals ja s'han invertit un 85%, i inclou la urbanització de 61.500 m², 16.500 dels quals seran de superfície comercial i prop de 22.000, de sòl residencial, la resta corresponen a zona verda i equipaments. També s'ha construït un gran aparcament subterrani de 600 places que es complementarà amb un altre en superfície de 400 més. A més, s'ha fet una connexió directa amb l'eix de l'Ebre.

A principi d'any es vol fer coincidir l'obertura de Carrefour amb la inauguració de la segona fase del nou eix comercial. 7.500 metres quadrats més per a establiments comercials de dimensions més grans. Ara s'estan construint sis naus i s'ha confirmat la instal·lació de l'Hipereuropa i de l'empresa Jysk. La posada en marxa de tot el complex representarà la creació de 300 llocs de treball.

LA XIFRA

30
milions
d'euros haurà estat la inversió global del nou eix comercial d'Amposta. Un 85% ja s'ha materialitzat

LA FRASE

No hi haurà a les Terres de l'Ebre cap altre centre comercial d'aquestes dimensions ni amb una ubicació tan avantatjosa
Manel Ferré
alcalde


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Economia

Arrenca el Seafood Expo Global amb bones expectatives

L’Hospitalet de Llobregat
economia

Pimec reforça la presència al Vallès amb nova delegació a Terrassa

Terrassa
CALONGE I SANT ANTONI

El grup francès Capfun compra el càmping Treumal

CALONGE I SANT ANTONI

Freixenet presenta un ERTO per a 615 treballadors per la sequera

Sant sadurní d’anoia

Barcelona dedicarà 4 milions a impulsar la recerca i l’ocupació juvenil

Barcelona
economia

Els accidents laborals mortals han crescut un 50% la última dècada

barcelona
economia

Els operadors es troben per buscar experiències úniques a la Costa Brava

PERALADA
economia

Tots els productes del mar, a partir de demà al Seafood

Barcelona
economia

Catalunya crea un simulador quàntic únic al món

barcelona